Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Και νέα πολιτική… μαλακία από τον ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ



Η κατάσταση με τον Χριστόφια έχει φτάσει στο απροχώρητο και πρέπει επιτέλους να τεθεί σοβαρό θέμα, γι’ αυτά που λέει και αυτά που κάνει.
ο Χριστόφιας «κτύπησε» ξανά με νέα ατάκα, αυτή τη φορά ενώπιον του βρετανού Υπάτου Αρμοστή και πολλών άλλων διπλωματών. Χαρακτήρισε τα κατεχόμενα ως Turkish sector, δηλαδή τουρκικό τομέα, κάτι που αδιαμφισβήτητα αποτελεί εγκληματικό ατόπημα! Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό! Είναι και το γεγονός ότι υπέβαλε στην ουσία τα σέβη του στους εγγλέζους, «γλύφοντας» τους πολιτικά!
Είπε ότι από την εκλογή του στην Προεδρία, προσπάθησε να επιλυθούν κάποιες παρεξηγήσεις, όπως είπε, μεταξύ των δύο χωρών, και ότι η Βρετανία δεν είναι μόνο συνέταιρος με την Κυπριακή Δημοκρατία σε όλους τους τομείς, αλλά είναι συνέταιρος και στην κυριαρχία της Κύπρου! Δεν έμεινε όμως μέχρι εδώ. Συνέχισε «απτόητος», και «συμβούλευσε» τα εγγόνια μας να δουν τι θα κάνουν με το θέμα των βάσεων, και ξεκαθάρισε ότι το θέμα των βάσεων δεν πρόκειται να επιλυθεί επί δικής του Προεδρίας αλλά ούτε και επί της επόμενης! Δηλαδή, αυτοδεσμεύτηκε, όπως κάνει πάντα και δέσμευσε και τον επόμενο Πρόεδρο! Και όλο αυτό το σκύψιμο στη βρετανική πολιτική, ενώ περίμενε την άφιξη του ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, του οποίου τη βοήθεια και τη στήριξη δήθεν επιδιώκει. Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...