Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Καστανίδης κάνει το… καπάκι της κατσαρόλας στο προδοτικό ΠΑΣΟΚ.



Πρώτα σε ..πηδάμε, και μετά μπαίνουμε σε ..διάλογο, για το τι μάρκα προφυλακτικό θα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Άσε ρε …καπάκι της κατσαρόλας, τους εξυπνακισμούς. Το μνημόνιο το έχετε χρεωθεί εφ΄ορου ζωής.

Την επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου με την τρόικα ζήτησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, τονίζοντας ότι οι πιέσεις για επιπλέον εισπρακτικά μέτρα θα φέρουν και λιγότερα έσοδα.

Μιλώντας στον Real FM ο Χάρης Καστανίδης ανέφερε ότι "η επαναδιαπραγμάτευση του όρου του Μνημονίου για τη μείωση του ελλείμματος είναι ότι ενδεχομένως χρειάζεται να γίνει με ηπιότερους ρυθμούς και σε μακρύτερο χρόνο".

Ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε λόγο για "εμμονή της Ευρώπης" όσον αφορά στη μείωση του ελλείμματος μέχρι το 2013.

"Όσο πιέζουμε σε επιπλέον εισπρακτικά μέτρα και είμαστε στον φαύλο κύκλο της ύφεσης τόσα λιγότερα έσοδα θα έχουμε", τόνισε ο υπουργός. Ο Χάρης Καστανίδης πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση βρέθηκε σε μία νέα κατάσταση όταν ανέλαβε και ότι ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσει "μία πολιτική την οποία δεν είχαμε προτείνει ακριβώς στις εθνικές εκλογές".

Ωστόσο, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALTER ο Χάρης Καστανίδης υποστήριξε ότι ο ίδιος είπε αυτά που είχε πει και ο πρωθυπουργός στη διακαναλική. "Ο ίδιος ο πρωθυπουργός το είχε αφήσει ανοιχτό πως θα επαναδιαπραγματευτεί τους επαχθείς όρους", ανέφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...