Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Τώρα θα μας κάνουν τον αρχιπράκτορα και …ήρωα ?



Ποιος μπορεί να μας εξηγήσει πως γίνεται να ήθελαν οι αμερικανοί να εξαφανίσουν τον καλύτερο τους πράκτορα που είχαν στείλει στην Ελλάδα να προετοιμάσει το έδαφος για το μελλοντικό ξεπούλημα της, και τον οποίο επαξίως διαδέχεται ο γιος του ; Aρχισε νέα προσπάθεια αγιοποίησης της παπανδρεϊκής οικογενείας δια χειρός…. Mιχάλη Ιγνατίου? Για να γίνει συνειρμός και για τον βλαμμένο Γιωργάκη τον νεότερο πράκτορα τους; Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ και δεν αλλάζει με λιβανικές μαλακίες γραμμένες από πέραν του ατλαντικού. Όταν τα έγραφα τον κατηγορούν ότι του έριξε χρήμα η Μανχάταν Μπανκ του Ροκφέλερ για να έρθει να φτιάξει το ΠΑΣΟΚ και να εξαπατήσει τους Έλληνες είναι πλαστά. Όταν είναι για ηρωοποίησε του είναι …γνήσια. Εξάλλου είναι γνωστή η διπροσωπία των Παπανδρέου από την εποχή του ανεκδιήγητου… γέρου της… δημοκρατίας ? γενικά. Άντε ρε να πάτε να πνιγείτε. Μαζί με το μητσοτακεϊκο είναι οι δύο κατάρες της Ελλάδος που τις πλήρωσε και θα συνεχίζει να τις πληρώνει για πολλά χρόνια ακόμη.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου ξανακτυπά με νέο αποκαλυπτικό βιβλίο. Αυτή τη φορά συνεργάζεται με τον καθηγητή Μάριο Ευρυβιάδη, με τον οποίο πρωτοσυναντήθηκαν στον τομέα της έρευνας από το 1981.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον εκδοτικό οίκο ΛΙΒΑΝΗ ο δημοσιογράφος και ο καθηγητής κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους άκρως απόρρητα αμερικανικά έγγραφα για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι συγγραφείς αποκαλύπτουν μέσα από τα απόρρητα έγγραφα την εξοργιστική και απαράδεκτη προσπάθεια των Αμερικανών να...

εξαφανίσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου από την ελληνική πολιτική σκηνή...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...