Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ πάει για … πανωλεθρία. Μεγάλη άνοδο της αριστεράς. Μια από τα ίδια το φασιστοαπόκομμα



Το ΠΑΣΟΚ θα υποστεί μια ξεκάθαρη εκλογική ήττα. Μια ήττα που θα την χαρακτηρίσουμε από "συντριπτική" έως "ιστορική". Υπάρχει μια εικόνα, εκλογικής κατάρρευσης των ποσοστών του κυβερνώντος κόμματος παντού, όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν. Έξαλλου γιατί να μην υπάρχει.

Αυτός ο τρισάθλιος εκβιαστής δεν είναι που έκοψε μισθούς, έκοψε συντάξεις, αύξησε τα όρια συνταξιοδότησης, αύξησε τον ΦΠΑ, αύξησε όλους τους φόρους, έβαλε νέους φόρους και τέλη, αύξησε και έβαλε νέα διόδια, αύξησε την Δεη, αύξησε το χρέος, αύξησε τα επιτόκια δανεισμού, αύξησε την ανεργία, αύξησε την εγκληματικότητα, πήγε στο μείον την ανάπτυξη, ξεπούλησε τα πάντα μέσω του προδοτικού μνημονίου, έλεγε και συνεχίζει να λέει μέσο όρο 13 ψέματα τη μέρα, με κυριότερο, το ενώ "λεφτά έχουμε", λεφτά δεν αχούμε, έβριζε και κορόιδευε χυδαία τους Έλληνες στο εξωτερικό, ερχόταν στην Ελλάδα 3 φορές το μήνα, άφησε ατιμώρητους Ακη, Μαντέλη κ.α. πολλούς, ξεπούλησε το Αιγαίο και οι τούρκοι φτάνουν πλέον μέχρι την αττική, ελεύθερες απολύσεις, κατάργηση αποζημίωσης απόλυσης, μείωση κατωτάτου μισθού, διάλυση συλλογικών συμβάσεων/μισθών, και η ακρίβεια να σπάει κάθε ρεκόρ, σε ένα μόνο χρόνο!..

Ο πρώτος και μακάρι ο τελευταίος πρωθυπουργός που είναι τόσο προδότης, τόσο ξεπουλημένος, τόσο κατευθυνόμενος δούλος της παγκοσμιοποίησης, Που κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να διαλύσει μια χώρα, που χτίσθηκε με πολύ αίμα και θυσίες. Ο άνθρωπος θέλει όχι ψόφους, αλλά υποδειγματικό κρέμασμα στο σύνταγμα.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Η ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Ο Χ Ι ΣΤΟΥΣ 3 0 0

Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

ΟΧΙ ... ΣΤΗΝ ..Α Π Ο Χ Η

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...