Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Πάλι μαλακίες λέει ο …ΚΙΚΙΛΙΑΣ



Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας που ανακατεύεται με την πολιτική και ειδικά νέος, είναι να μην θέλει να δει την αλήθεια …κατάματα, αλλά να λέει ότι ….χαϊδεύει τα αυτιά των ψηφοφόρων.

Δεν άκουσες κύριε ΚΙΚΙΛΙΑ μας ,η δεν κατάλαβες όσα είπε Ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, «οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη χώρα μας υπολογίζονται σε 750.000 και δεν μπορούν να ελέγξουν τα τζαμιά, που υπερβαίνουν τα 100. Επίσημος ιμάμης δεν υπάρχει και τα χρέη του εκτελεί ο κάθε μπογιατζής ή σερβιτόρος. Η Μουσουλμανική Ένωση, επισημαίνει, προσπαθεί από χρόνια να ανακόψει το δρόμο φανατικών στοιχείων που σκοπεύουν να διαταράξουν την ειρηνική συνύπαρξή μας. Σε όλες τις μουσουλμανικές κοινότητες ακούγονται ακραίες φωνές να μην έχουμε καμία επαφή με τους χριστιανούς».

Τι αηδίες λοιπόν μας τσαμπούνας; Tι ένας μικρός λατρευτικός χώρος εκτός οικιστικού ιστού; Για τόσες χιλιάδες που είναι στην Αθήνα; Ξέρεις πόσες μουσουλμανικές αιρέσεις υπάρχουν ; Θα πάνε οι σιίτες, στο σουνίτικο τζαμί, Η αντιστρόφως; Μόνο ένας… γελοίος μπορεί να πει κάτι τέτοιο.

To κατάλαβες το νούμερο; 700.000 είναι στην Ελλάδα εκτός τους λαθραίους-αφανείς . ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ.

Όχι ένα τζαμί θα γίνει ,αλλά δέκα στο τέλος, για να καλύπτουν και όλες τις μουσουλμανικές αιρέσεις. Κοροϊδεύεται ασύστολα τον κοσμάκη όλοι. Πως θα σου φαινόταν εσένα να μην υπήρχε εκκλησία στην Πελοπόννησο , παρά μόνο μια ορθόδοξη και αυτή, στα…. Λαγκάδια της Τρίπολης;

Για τις λοιπές βλακείες δεν τους καλέσαμε ,και να τους διώξουμε και αλλά γραφικά που λένε, δεν θα πούμε τίποτα, διότι ας ήμασταν κράτος, να μην τους αφήσουμε να εγκατασταθούν. Τώρα είναι αργά.

Εάν δεν δούμε το «πρόβλημα» κατάματα, και να μπούμε στην ουσία του θέματος, θα τα κάνουμε όπως όλα εξάλλου, σ….α.

Από την συνέντευξη του…. πιτσιρικά.

-Μεταξύ μας, αυτό που με έκανε έξαλλη ήταν αυτό που είπες στη συνέντευξη σου στο Protagon και στη Ρίκα Βαγιάννη, «Σχετικά με τη δεύτερη ερώτησή σας, δεν είπαμε ένα τέμενος και εκτός. Είπαμε αρκετά μικρά και εκτός αστικού ιστού και κυρίως όχι στα παράνομα σε κάθε γειτονιά.» Είχα μείνει με την εντύπωση, αυτών που είπες στους κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα, ότι δηλαδή η άποψη σου είναι, ένας λατρευτικός χώρος εκτός οικιστικού ιστού. Διαβάζοντας τη συνέντευξη σε βρήκα ανακόλουθο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί με βρήκες ανακόλουθο. Το είπα και θα το ξαναπώ ένας μικρός λατρευτικός χώρος στην Αττική εκτός οικιστικού ιστού. Χωρίς μιναρέδες και χωρίς να διεγείρει το κοινό αίσθημα. Είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις κοινοτικές οδηγίες και να παρέχουμε λατρευτικό χώρο στους μουσουλμάνους.

-Χρησιμοποίησες όμως την έκφραση «αρκετά μικρά» όπου θα πρέπει να γίνονται σεβαστά και τα δικά τους δικαιώματα, μια κατά το Σύνταγμα όλοι οι Έλληνες είμαστε ίσοι……

Ναι για όλες τις περιφέρειες… Ότι ισχύει για την Αττική να ισχύσει και στις άλλες περιφέρειες που υπάρχουν Έλληνες μουσουλμάνοι και νόμιμα εισερχόμενοι αλλοδαποί. Ας το πω λοιπόν πιο περιγραφικά… για κάθε περιφέρεια που διαμένουν Έλληνες μουσουλμάνοι και νόμιμα εισερχόμενοι αλλοδαποί, να υπάρχει ένας μικρός λατρευτικός χώρος εκτός οικιστικού ιστού για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τους. Αν λοιπόν ανά περιφέρεια έχουμε έστω και ένα δε θα έχουμε πανελλαδικά αρκετούς μικρούς νόμιμους λατρευτικούς χώρους;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, ένας υποψήφιος που υπόσχεται Τζαμι σε κάθε περιφέρεια, όλοι οι πακιστανοί θα τον ψηφίσουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...