Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ποιός είναι ρε παλιοκαθήκια ο “επιτυχημένος δικηγόρος” ;



Όνομα δεν έχει; γιατί τον προστατεύεται; Εάν δεν δώσετε το όνομα του στην δημοσιότητα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι εν δυνάμει ύποπτοι, για να είναι… ο… πορνογράφος .Για τους πιτσιρικάδες με τα …πλακατζίκια που έστελναν σε εσας, γεμίσατε τον τόπο φωτογραφίες και ονόματα. Για τον βρωμο-πόρνο που κάνει μεγαλύτερο κακό, αφού αφορά όλους μας, τον καλύπτεται.

Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος πέρασαν χειροπέδες στο 46χρονο μέσα στο δικηγορικό του γραφείο, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Όπως έγινε γνωστό, στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού του υπολογιστή βρέθηκαν περισσότερα από 50 βίντεο με πορνογραφικό υλικό στο οποίο "πρωταγωνιστούν" παιδιά.
Οι έρευνες για τη σύλληψη του 46χρονου ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες. Ο δικηγόρος είχε εγκαταστήσει στον υπολογιστή του ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων με το οποίο "κατέβαζε" το υλικό.

Οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που έκαναν τις έρευνες, ακολούθησαν τα ψηφιακά του ίχνη και κατάφεραν έτσι να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...