Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

H Action Aid. της κόρης του Μητσοτάκη εμφανιζόταν ως αποστολέας της μιας βόμβας, και ο Πάγκαλος της άλλης.



Αποστολέας του δέματος προς τον Νικολά Σαρκοζί εμφανιζόταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, και προς την πρεσβεία του Βελγίου η οργάνωση Action Aid.

Τα άλλα δέματα είχαν ως παραλήπτες, την πρεσβεία της Ολλανδίας και του Μεξικού. Αποστολέας του δέματος προς τον Νικολά Σαρκοζί εμφανιζόταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, και προς την πρεσβεία του Βελγίου η οργάνωση Action Aid. Η είδηση κυριαρχεί στις δικτυακές εκδόσεις των μέσων ενημέρωσης στη Γαλλία και την υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ μεταδόθηκε με έκτακτα τηλεγραφήματα από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο νεαροί ηλικίας 22 και 24 χρονών. Η αστυνομία έδωσε το βράδυ στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες τους, αλλά όχι τα στοιχεία τους, διότι οι δύο νεαροί αρνούνται να συνεργαστούν με τις αρχές και να δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, τακτική που έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν αντεξουσιαστές και αρκετοί από τους συλληφθέντες για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.
Τα στοιχεία τους ωστόσο είναι γνωστά, αφού έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και μάλιστα εναντίον του ενός, του Παναγιώτη Αργυρού, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», αλλά και δικογραφία για τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε λεωφορείο της ΕΘΕΛ στην Ηλιούπολη. Ο δεύτερος δράστης είναι ο Γεράσιμος Τσάκαλος, επίσης παλιός γνώριμος της αστυνομίας και αδελφός καταζητούμενου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...