Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ο Παμπούκης , και στο μεγάλο φαγοπότι των …Μ.Κ.Ο


Εμείς γράψαμε πως η Η Ελλάδα είναι ένα Μπουρδέλο…. Κυβερνητικών Οργανώσεων και για την ασύλληπτη ρεμούλα που γίνεται με τα κοινοτικά κονδύλια από παρεούλες που βαφτίζονται ως Μ.Κ.Ο. Ο κατάλογος περιελάμβανε 390 Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τα ποσά (σε ευρώ) που λάβαιναν από το υπουργείο Εξωτερικών για τα έτη 2002, 2003, 2004. Ασφαλως από τότε υπάρχει μεγάλη πρόοδος και εξέλιξη διότι έμαθαν περισσότεροι το… κόλπο, και το φαγοπότι θα χει φτάσει το ύψος του…. ελλείμματος. Εαν αφαιρέσεις μερικές αξιόλογες, οι ποιο πολλές είναι του στυλ, έρευνα για το πως γαμάει ο …βάτραχος, και πως κάνει σεξ το…. κουνούπι, και πως εάν έχετε γερά νεύρα διαβάστε εδώ όλα τα ονόματα μερικά από τα οποία είναι…. γνωστά.

Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Επόμενη σελίδα

Σήμερα το antinews γράφει για δύο από τις ΜΚΟ, μεταξύ των «πρωταθλητριών», που είχαν λάβει τα περισσότερα χρήματα, όταν υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν το Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου και το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου. Για την πρώτη ΜΚΟ ήταν γνωστό ότι ήταν του Σπ. Φλογαίτη, καθηγητή νομικής, στενό φίλο αλλά και συνέταιρο του Χάρη Παμπούκη. Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι στη δεύτερη ΜΚΟ, το “ Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου” , συμμετείχε και ο ίδιος ο Χ. Παμπούκης, που τύγχανε συνεργάτης και κουμπάρος του αρμόδιου υπουργού Εξωτερικών. Στο πλούσιο ανθρωπιστικό έργο του κέντρου (που έχει χρηματοδοτηθεί ως ΜΚΟ με εκατομμύρια δραχμές, αλλά και ευρώ όταν αλλάξαμε νόμισμα). περιλαμβάνεται : πρόγραμμα θεσμικών μεταρρυθμίσεων στην Αλβανία, καταπολέμηση της διαφθοράς στην Αλβανία, καταπολέμηση της διαφθοράς στον τομέα της υγείας στην Αλβανία, πρόγραμμα επιστημονικής συνεργασίας με τη Συρία για τη δημόσια διοίκηση, ανθρωπιστικές δράσεις για ενίσχυση των επιστημονικών σχέσεων με τη Συρία και προγράμματα επιστημονικών συνεργασιών με το Αζερμπαϊτζάν, την Γεωργία, την Αρμενία, τη Συρία, τη Μολδαβία, δράσεις για την συμμετοχή των γυναικών στη ζωή της Ιορδανίας.

Ο χαρούλης ο Παμπούκης δηλαδή ως ειδήμων περί την διαφθορά, είχε αναλάβει να αναμορφώσει την …Αλβανία και άλλες …άφθαρτες χώρες όπως την..μολδαβία, έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Μάλλον όμως απόκτησε πολλές νέες εμπειρίες και γνώσεις περί διαφθοράς τις οποίες μεταλαμπάδευσε στο νέο ΠΑΣΟΚ, προς εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...