Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για..σχοινί.


"Ήρθε η ώρα να πληρώσουν όσοι κρύβουν τα εισοδήματά τους», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κατά την σημερινή δεξίωση για την 37η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Αλήθεια κύριε Παπούλια μήπως είναι η ώρα να μας εξηγήσετε για τα 20 εκατ. δρχ ..δανεικά που δώσατε στον Αντρέα μαζί με τον άλλο εκλεκτό της παρέας , τον έμπορο όπλων Χάλακ που συνείσφερε με 10εκατ.δρχ και τον θυρωρό Κατσιφάρα με 5 εκατ. δρχ για να χτισθεί το κατά τον Γιαννόπουλο…. κολόσπιτο του στην οδό αγράμπελης ; σας τα επέστρεψε η… Μιμή ; Kαι πόθεν έσχες; Τα χρέη των εξακοσίων ( καλά διαβάσατε 600 εκατομμυρίων ευρώ ) προς το δημόσιο, της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να σας προκαλέσουν αγανάκτηση; … Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή στο δημόσιο, και στους ασφαλιστικούς φορείς. Ο ........σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να παραμένει Υπουργός. Η real γράφει σήμερα, και διάβασε το να ξεστραβωθείς, πως στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή βρίσκεται η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή και η για πολλά χρόνια στενή της συνεργάτιδα γενική γραμματέας χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Μαρία Καλτσά λόγω μην καταβολής των απαιτούμενων φόρων κατά την κατασκευή και πώληση πολυτελούς οικοδομής στην Καλλιθέα. Οι δύο γυναίκες αγόρασαν το 2002 οικόπεδο στο οποίο στη συνέχεια έχτισαν πενταώροφο συγκρότημα γραφείων και προτού καν ολοκληρωθεί το πούλησαν έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

AΦΗΣΤΕ λοιπόν τους ΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ και ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ με τους …ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

λιγδωσε το αντερακι των σοσιαληστων και δεν κρατιουνται οσο για την τρελοβιαννιτισσα τον τενεκε και χρυσο να τον βαψεις τενεκες παραμενει

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...