Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μα..τόση..καφρίλα υπάρχει στην Ελλάδα;


Aκουσον – άκουσον. Σε ισχυρό πολιτικό δίδυμο για το... μέλλον αναδεικνύονται ο …Ευάγγελος Βενιζέλος και ο… Ζωηρός… Δημήτρης Αβραμόπουλος. Οι δύο συγκεντρώνουν τις θετικές γνώμες τις πλειοψηφίας των πολιτών, ενώ είναι οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί των κομμάτων τους, μετά τους …αρχηγούς του!

Σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis, η οποία δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών βρίσκεται στη δεύτερη θέση της δημοφιλίας των πολιτικών προσώπων πίσω από τον Πρόεδρο-γλάστρα της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια με δημοτικότητα 37,5%.Πόσα πρέπει να έχουν πάρει ρε πουστη μου για να γράψουν τέτοιες μαλακίες, η τόσο πολύ έχουν μαλακιστεί οι Έλληνες.

Ανάμεσα όμως στους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος, ο Βενιζέλος είναι πρώτος με 64,7% δημοτικότητα και ακολουθούν η… Φώφη Γεννηματά ελέω ..μπαμπά, με 58,2%, το παιδί του…μητροπολίτη Ανδρέας Λοβέρδος με 52,7%, ο Απόστολος Κακλαμάνης με 51,6%, ο βομβόπληκτος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 47,7% και η Μπιλντεμπερκ Άννα Διαμαντοπούλου με 46,8%.΄

Θα βαρέσω …ενέσεις ρε γαμώτο.

Από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας το προβάδισμα στο σύνολο των ψηφοφόρων το έχει ο …Ζωηρός Δημήτρης Αβραμόπουλος με 27,9% θετικές γνώμες. Όμως, οι ψηφοφόροι της ΝΔ θεωρούν ως καλύτερο, με 60,6%, τον κοιμισμένο Κώστα Καραμανλή, ακολουθεί ο Αβραμόπουλος με 61,1% και έπονται η… Σαλώμη Άρης Σπηλιωτόπουλος με 49,7%, και ο κοκκινομαλάκας Πάνος Παναγιωτόπουλος που τον είχε κάνει ρόμπα ο… Λεβέντης με 48,8%, ο δαρμένος από τον… «πυγμάχο» που τον έπιασε στο κρεβάτι με την γυναίκα του γιατί τον …πήρε ο ύπνος τον μαλάκα, Προκόπης Παυλόπουλος με 46,2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...