Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Πως την θέλετε την ..ΚΛΙΝΤΟΝ ; με ..βαζελίνη η σκέτη;


Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 17 Ιουλίου θα συναντηθεί ο …..υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης ( Καλά είναι για γέλια. Ο…. Λαμπρινίδης υπουργός όπως λέμε ο ..καραγκιόζης φούρναρης ). με την Χίλαρι Κλίντον, η οποία θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και τις 18 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι δύο υπουργοί Οικονομικών θα υπογράψουν εκ μέρους των κυβερνήσεών τους "Μνημόνιο Συνεργασίας σχετικά με την επιβολή εισαγωγικών περιορισμών σε κατηγορίες αρχαιολογικού και βυζαντινού εκκλησιαστικού εθνολογικού υλικού μέχρι και τον 15ο αι. μ.Χ.", το οποίο αποσκοπεί στην ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα της καταπολέμησης της παράνομης διακίνησης και εμπορίας αρχαιοτήτων. ( Μεγαλύτερη μαλακία έχετε ακούσει από αυτό; ) Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από την γλάστρα- Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον δοτό πρωθυπουργό και τον…. υπουργό Εξωτερικών, η Αμερικανίδα ΥΠΕΞ θα συναντηθεί και με τον... Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Χ. Κλίντον θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης από τον… αμερικανό Π. Γερουλάνο και θα μείνει δύο βραδιές στην Αθήνα, έχοντας έτσι την ευκαιρία να τα πει διεξοδικά με τον καλό της φίλο, Ντάνιελ Σμιθ, τον πρέσβη των ΗΠΑ, ο οποίος πριν από τη μετάθεσή του στην Ελλάδα ήταν διευθυντής του γραφείου της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...