Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Έκλασε… μέντες ο Καρατζαφύρερ


Ένοπλη σύγκρουση μεταξύ ληστών τράπεζας και αστυνομικών, αναστάτωσε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης την περιοχή της Αταλάντης! Οι αστυνομικοί καταδίωκαν τους κακοποιούς που τους είδαν να βγαίνουν από το υποκατάστημα της EUROBANK που μόλις είχαν ληστέψει και εκείνοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, οι ληστές που κατάφεραν να διαφύγουν με ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας BMW, πέρασαν πυροβολώντας μπροστά από ένα καφενείο στο οποίο βρισκόταν ο πρόεδρος του ΛΑγΟΣ που διατηρεί εξοχικό στην περιοχή και παρακολούθησε στιγμή προς στιγμή την ένοπλη σύγκρουση των αστυνομικών με τους τρεις ένοπλους κακοποιούς μαζί με άνδρες της φρουράς του. Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνοδοί του κ Καρατζαφέρη δεν συμμετείχαν στην καταδίωξη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ με τους κακοποιούς εγκλωβίστηκε σε παράδρομο της εθνικής, κοντά στον Προσκυνά και ακινητοποιήθηκε. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ στην περιοχή βρέθηκαν ένα από τα δυο Καλάσνικοφ που είχαν μαζί τους, ένα μια κουκούλα και άλλα αντικείμενα.

Από την τρομάρα που πήρε ο χοντρός του έφυγε ο…. καθετήρας., και οι φρουροί έτρεχαν να τον …βάλουν στην… θέση του. Για αυτό και δεν …συμμετείχαν στην καταδίωξη. Η υπόθεση είναι για γέλια. Ο μέγας κατήγορος - κυνηγός των… εγκληματιών, παραδέχεται ότι είπε στους φρουρούς του, να τους αφήσουν να φύγουν. Ποίους φρουρούς δηλαδή, που αυτοί χέστηκαν ποιο πολύ από τον αρχηγό τους. Θέλαμε να ξέραμε ,εάν έριχναν στον Καρατζαφύρερ τι θα τους έλεγε …αφήστε να με σκοτώσουν, γιατί είμαστε.. σε… κατοικημένη περιοχή;

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.γ.Ο.Σ. στον 9.84 για το επεισόδιο με τους ληστές στην τραγάνα.

«Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά της ασφάλειάς μου τα οποία σε κλάσματα δευτερολέπτων, με ετοιμότητα που δεν μπορούσα να την πιστέψω, έβγαλαν το όπλο τους. Όμως επειδή βρισκόμαστε σε κατοικημένη περιοχή, τους είπα να τους αφήσουν να φύγουν.
Ασφαλώς και δεν πυροβόλησαν. Απλά, προς την πλευρά μας προτάθηκαν τα καλάζνικοφ.
Πιστεύω ότι επρόκειτο για αντιπερισπασμό, ίσως τυφλό. Ίσως είδαν κάποιο πρόσωπο και θεώρησαν ευκαιρία να σταματήσουν εδώ σε εμάς. Δεν ξέρω πως λειτούργησαν. Όλα αυτά έγιναν σε κλάσμα δευτερολέπτου.
Ο κόσμος έχει υποστεί ένα σοκ. Όταν ακούς αυτό το κροτάλισμα...
Σιγά - σιγά θα πρέπει να συνηθίσουμε την ζωή που επιλέξαμε να έχουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τραβα και βαλτου τον καθετηρα εσυ.Οσο για τους αστυνομικους τους ξερεις?τους εχεις δει σε δραση? την αλλη φορα τραβα εσυ με προτεταμενα τα οπισθια και σταματησε τους ιχνοσυμμοριτη.

Ixnos είπε...

Εμείς ξαναρωτάμε. Εάν του έριχναν τι θα έλεγε; αφήστε να με σκοτώσουν γιατί είμαστε σε...κατοικημένη περιοχή; Εμείς πάντως θα τον αφήναμε να ξεβρομίσει ο τόπος.

Ανώνυμος είπε...

τον καθετήρα τον εβγαλε και φορά παμπερς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...