Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Υπάρχουν.. σχέσεις ΡΕΣΤΗ –παραδικαστικού;


Στο στόχαστρο του εισαγγελέα εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, που ερευνά το μεγάλο σκάνδαλο του λεγόμενου “παραδικαστικού κυκλώματος Νο 2”, βρίσκεται ο γνωστός εφοπλιστής και άνθρωπος των ΜΜΕ, Βίκτωρας Ρέστης. Πρώτα – πρώτα ποιος είναι ο …μίστερ Ρέστης; Είναι εξέχον μέλος της Ελληνικής Ισραηλιτικής Κοινότητας και με την επιχειρηματική του πορεία, μοιάζει να επιβεβαιώνει το εμπορικό δαιμόνιο του «περιούσιου λαού» που έχει μάθει να επιβιώνει και να γίνεται ακόμη πιο ισχυρός ύστερα από κάθε δοκιμασία.

Και που η κυριαρχία του αρχίζει να ξεδιπλώνεται το τελευταίο διάστημα και στη χώρα μας.
Η μητέρα του, η κυρία Μπέλλα Ρέστη, είναι δραστήριο μέλος και πρόεδρος του Ισραηλιτικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος αριθμεί 265 μέλη και ταυτόχρονα είναι μέλος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Ρόδου.
Παράλληλα κατέχει τον τίτλο της μεγάλης ευεργέτιδας του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδος, ενώ έχει ιδρύσει το «Ρέστειον Κέντρο Ηλικιωμένων» στην περιοχή της Βούλας, το οποίο φιλοξενεί γέροντες εβραϊκής καταγωγής.
Ο Βίκτωρ Ρέστης βοηθά όσο μπορεί σε όλες αυτές τις δράσεις αλληλεγγύης, είτε χρηματοδοτώντας είτε συμμετέχοντας, όποτε μπορεί, στους εβραϊκούς εορτασμούς, όπως ήταν η πρόσφατη εισαγωγή του Σεφέρ Τορά στο Εχάλ της Συναγωγής που βρίσκεται μέσα στο «Ρέστειον Ίδρυμα».

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν ο κ. Ντογιάκος έκανε "έφοδο" σε δασική έκταση στο Κορωπί, που η εταιρεία «ΜΑΧΗΤΗΣ ΑΝΩΝ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΩΝ» - συμφερόντων Ρέστη - κατάφερε να αποκτήσει με “στημένη” δικαστική απόφαση.

Τον εισαγγελέα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, συνόδευε και ο δασάρχης της περιοχής.

Όπως ανέφεραν στο directNEWS.gr αξιόπιστες πηγές, ο εισαγγελέας εφετών έχει στα χέρια του μαρτυρικές καταθέσεις, οι οποίες καταδεικνύουν την διαπλοκή του Βίκτωρα Ρέστη με τους αρχηγούς της συμμορίας, που λυμαινόταν το χώρο της Δικαιοσύνης.

Η εν λόγω συμμορία φέρεται να είχε ως επικεφαλής τον περίφημο αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη και τον πολιτικό μηχανικό Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο, που συνεργάζονταν με δικαστικούς λειτουργούς, προκειμένου να εκδίδονται… πληρωμένες αποφάσεις.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν κληθεί για να καταθέσουν ως “ύποπτοι” ενώπιον του κ. Ντογιάκου, πέντε δικαστές (τρεις γυναίκες και δύο άνδρες) καθώς και γνωστοί δικηγόροι.

Οι ίδιες πηγές θεωρούσαν δεδομένο ότι ο κ. Ντογιάκος θα ασκήσει δίωξη σε βάρος του Β. Ρέστη και θα τον καλέσει με την ιδιότητα του υπόπτου, για να δώσει έγγραφες εξηγήσεις.

Και τούτο γιατί, η υπ.αρίθμ. 7717/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας - με την οποία διατάχθηκε η υποθηκοφύλακας Κρωπίας να μεταγράψει παράνομα στο όνομα της εταιρείας "Μαχητής" δασική έκταση περίπου 80 στρεμμάτων- βρέθηκε στο στρατηγείο της συμμορίας στο Παλαιό Ψυχικό, κατά την έφοδο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, το Σεπτέμβριο του 2010.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί επίσης, ότι ο “αρχικοριός” της ΕΥΠ έχει καταγράψει επί 13 ολόκληρους μήνες χιλιάδες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων, οι οποίες έχουν απομαγνητοφωνηθεί και βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα.

Βίκτωρ Ρέστης: Ο πλανητάρχης των επενδυτών !

Βίκτωρ Ρέστης: Ο "mister 10%" του Χ.Α

O Βίκτωρ Ρέστης τώρα και στην ΔΕΗ

ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΡΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ

Με (μεγάλο) παρόν και (μεγαλύτερο) μέλλον στα μίντια


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι η δικαστής που εκρινε την απόφαση 7717/2008 του ΜΠρΑθ
κα Χριστίνα Πουρνάρα ,.με την οποία διέταξε την υποθηκοφύλακα Κρωπίας να μεταγραφει... το Δασος ...στον Εφοπλιστη !

Είναι η ίδια δικαστής κα Χριστίνα Πουρνάρα που εκρινε την απόφαση 200/2012 του ΠΠρΑθ της Διαδιακασίας Ασφαλιστικών Μέτρων .,και...δικαίωσε πλαστογράφο με το να διατάξει ασφαλιστικά μέτρα υπερ αυτού , αλλά ...χωρις να γράφει στην απόφαση ότι
πιθανολογεί ότι η διαθήκη είναι γνήσια !
Αυτός πλαστογράφησε φανερά πλαστή διαθήκη που δημοσιευτηκε στον τόμο 3218 με αρ. 117 των βιβλίων διαθηκών του Πρωτοδικείου Αθηνών για να παρει τα εκατομμυρια της κληρονομιάς ,αντί να τα παρει το Ελληνικό Δημοσιο !

Δείτε το αυτό ,σε 5 μπλογκ στο Ιντερνετ ,αν βάλετε

λέξεις κλειδια στο google " δικαστής σε κολπο με πλαστη

διαθηκη"

Το πιο πληρες είναι το μπλογκ που τελειώνει σε .ru

Εχουν γίνει πειθαρχικές αναφορές στην Επιθεώρηση των Δικαστηρίων και για τις δύο
περιπτώσεις ,αλλά...

Ανώνυμος είπε...

Η κα Χριστίνα Πουρνάρα
προήχθη σε Εφέτη ,μετά
την υπόθεση του Ρέστη !

http://www.ende.gr/index.php/enimerosi/anakoinwseis/item/279-proagoges-proedron-protodikon

Προάγονται στο βαθμό του Εφέτη οι Πρόεδροι Πρωτοδικών:
42)Αθηνών, Χριστίνα Πουρνάρα του Γαβριήλ

Μπράβο ...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι Εβραιος ο Ρεστης.Το παιζει....και δεν ειναι μονος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...