Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι.


Στην πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή «Ερευνα», του κ. Π. Τσίμα (Mega), ο κ. ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής του Ελβετικού Κοινοβουλίου, κ. Ιωσήφ Ζησιάδης, εμφανίζεται να δηλώνει ότι: «Τον Ιούνιο έχω κάνει μια ερώτηση στην υπουργό Οικονομικών να την ρωτήσω τι γυρεύει η Ελβετία. Γυρεύει να φέρει όλα τα χρήματα από την Ελλάδα στην Ελβετία; Είναι αυτός ο στόχος της;».

Όπως σχολιάζει ο δημοσιογράφος στο σημείο αυτό «η απάντηση της υπουργού Οικονομικών της Ελβετίας τον άφησε άφωνο», καθώς «η Ελβετία του απάντησε ότι έχει προτείνει από το 2005 στην ελληνική κυβέρνηση μια φορολογική συμφωνία, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις έξι χρόνια τώρα κωφεύουν». Μάλιστα ο Ελβετός βουλευτής εμφανίζεται κατόπιν να υποστηρίζει: «Το εξηγώ αυτό γιατί οι πιο πολλοί βουλευτές, δεξιοί, του ΠαΣοΚ, έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία και νομίζω τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοιχτοί λογαριασμοί όπως εμείς θέλουμε να είναι με όλες τις χώρες του κόσμου».

Αυτό εξόργισε τους γαλάζιους βουλευτές που η δεν πρόλαβαν να τα βγάλουν και αυτοί, η απουσίαζαν στην …Αφρική, τον αποδευτέρα Γερ. Γιακουμάτο και τον Κ. Τζαβάρα και υπέβαλλαν αναφορά προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. «σαλέ στον Γράμμο» Φ. Πετσάλνικο ζητούν να μάθουν αν ευσταθεί ο ισχυρισμός του κ. Ζησιάδη ότι από το 2005 οι ελβετικές αρχές έχουν προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση «μια φορολογική συμφωνία, αλλά οι ελληνικές κυβερνήσεις έξι χρόνια τώρα κωφεύουν».

Καλά δεν γνωρίζουν ότι οι ποιο πολλοί συνάδελφοι τους πολιτικοί δεν έχουν μόνο λογαριασμούς στην Ελβετία, αλλά και πληθώρα offshore όπου βάζουν τις..μίζες;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΒΑΡΑ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ:ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΔκρατες,ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΟΥΣ.
Για μενα ομως ειναι ΞΕΥΤΙΛΑ,αλλως ολοι οι κλεφτες μια μουρη.ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΣΥΡΟΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...