Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

« Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι ειδικού σκοπού, αλλά... κανονική κυβέρνηση»


Σε διάφορες δηλώσεις του ο εντολοδόχος πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος έχει διευκρινίσει ότι η νέα κυβέρνηση είναι μεταβατική, με συγκεκριμένο έργο, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η διεξαγωγή εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου.

Σε συνέντευξή του όμως στο Βήμα της Κυριακής, ο υπουργός Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι ειδικού σκοπού, αλλά κανονική κυβέρνηση (!!!) Υπερασπίζεται μάλιστα τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για το σχηματισμό της κυβέρνησης λέγοντας ότι οποιαδήποτε άλλη λύση θα ήταν «συνταγματικά προβληματική».

Στο καπάκι βγήκε και ο Καρατζαπαίρνεις που καίγεται για μακρόχρονα υπουργεία, δηλώνοντας ότι εάν η κυβέρνηση πετύχει στους στόχους της θα … παραμείνει. Δηλαδή ο κ. Καρατζαπαίρνεις, που πάντα πέφτει μέσα στις προβλέψεις του, αφού τίποτα δεν βγαίνει τυχαία από το στόμα του, εκτιμά ότι οι αξιωματούχοι της Ευρώπης και του ΔΝΤ ίσως και να θέλουν αποκλειστική συνεργασία… με την παρούσα κυβέρνηση εφόσον αποδειχθεί ότι έχουν βρει κοινά σημεία επαφής και επικοινωνίας κάτι που δεν μπόρεσαν να έχουν με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ωχ ..το είπε ο Καρατζαπαίρνεις; Ξεχάστε τις..εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...