Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Μπορεί Γερμαναρά η Ελλάδα να μην έπιασε… πάτο, αλλά θα σας πιάσει τον… πάτο.


Η Ελλάδα θα γίνει το νέο Στάλινγκραντ για σας ναζιστοφασιστόμουτρα, που έχετε το θράσος να λέτε πως δεν έχει τελειώσει ακόμα η αποστολή σας,να μας καταβαραθρώσετε.

Η Ελλάδα πρέπει να πιάσει πάτο για να ... σωθεί. Πιο κυνική ομολογία δεν θα μπορούσε να υπάρξει από τον κατ'ουσίαν "πρωθυπουργό" της χώρας Χορστ Ράιχενμπαχ ο οποίος σε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Die Welt λέει στους επενδυτές ουσιαστικά "Μην έρχεστε ακόμα. Δεν έχουν πιάσει πάτο ακόμα οι Έλληνες για να αγοράσετε φθηνά έως τζάμπα"!

Δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι καλοί επενδυτές θα δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα σε μια καθοδική φάση. Αλλά αυτό το κάνουν όταν πειστούν ότι δεν πάει πιο κάτω, όταν δηλαδή βρισκόμαστε πλέον στον πάτο»!

Κάτι που κατά τον χερ Ράιχενμπαχ «δεν έχει συμβεί ακόμη στην περίπτωση της Ελλάδας»!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να πανε να γαμηθουν τα ζωα.οι ουνοι οσοι αιωνες και να περασουν παντα υπανθρωποι θα ειναι.

kimon είπε...

Κάνε και μια διακήρυξη έμπρακτη για "στάλινγκραντ"
Μετά και την ανακοίνωση του επιτρόπου ενέργειας της ΕΕ ότι το χαράτσι της ΔΕΗ είναι παράνομο και ο νόμος εκβιαστικός και αντικοινωνικός... κανένας πολίτης να μην πληρώσει σαν ένδειξη ελάχιστης αντίστασης στις πατσαβούρες νόμο του θηριώδους άσχετου οικονομικά και ανερμάτιστου βενιζέλου.
Δυστυχώς όμως έχουμε να κάνουμε στην πλειοψηφία με λαό μαζόχα-ραγιά-προβατοκότα.

kimon είπε...

Κάνε και μια διακήρυξη έμπρακτη για "στάλινγκραντ"
Μετά και την ανακοίνωση του επιτρόπου ενέργειας της ΕΕ ότι το χαράτσι της ΔΕΗ είναι παράνομο και ο νόμος εκβιαστικός και αντικοινωνικός... κανένας πολίτης να μην πληρώσει σαν ένδειξη ελέχιστης αντίστασης στις πατσαβούρες νόμο του θηριώδους και ανερμάτιστου βενιζέλου.
Δυστυχώς όμως έχουμε να κάνουμε στην πλειοψηφία με λαό μαζόχα-ραγιά-πρόβατοκότα.

Ixnos είπε...

δεν εχεις και αδικο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...