Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Οεεεο ο Σκατατζαφέρης …γλυκοφιλά το φιλαράκι του τον …Αβραμόπουλο.



Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ απορρίπτει τους Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλο για την Πρωθυπουργία και προτείνει τον Δ. Αβραμόπουλο.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε συνέντευξη του στο «Αχελώος TV» υποστήριξε ότι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν αποτελούν επιλογή για την θέση του πρωθυπουργού σε μια Κυβέρνηση συνεργασίας ενώ στο ίδιο θέμα εντύπωση προκάλεσε η αναφορά στο πρόσωπο του Δημήτρη αβραμόπουλου λέγοντας ότι είναι πρόσωπο που έχουν λογική οι απόψεις του.

Για αυτό και αυτός σε ανταπόδοση της αγάπης του, έστειλε Στρατιωτικούς να κρατάνε το περίπτερο του ΛΑΟΣ το Ίλιον! Όπου τους συνέλαβε ο φακός και για την ακρίβεια όπως βλέπεται στην «Διασταύρωση οδός Ιλίου και Ιδομενέως στο Ίλιον, το Σάββατο απόγευμα, 3 στρατιωτικοί κρατάνε επιδεικτικά το περίπτερο του ΛΑΟΣ». Δείτε περισσότερες φωτό εδώ>
Εδώ και τώρα η…. Ζωηρού …δικαιώνεται.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χτες πήγα να πάρω ψηφοδέλτια από τα γραφεία της χρυσής Αυγής στην Δηλιγιάννη...Μπαίνοντας στα γραφεία επικρατούσε ενας πανικός αλλά και ένταση γιατί τα ψηφοδέλτια με εντολή του Μιχαλολιάκου ήταν ....σταυρωμένα με τους αρεστούς στον αρχηγό, και οι συνυποψήφιοι που ηρθαν να προμηθευτούν εφευγαν με το κεφάλι σκυφτό…
Δεν διαφωνώ θα έλεγε κάποιος οτι αυτοί που ειναι στην Χ.Α τόσα χρόνια, θα πρέπει να εκλεγούν...
Ομως αυτό δεν βοηθάει στην ενότητα των υποψηφίων, που έχουν ήδη αρχίσει να φαγώνονται λόγο άνισης μεταχειρίσεις τους.
Τα ίδια έκανε και ο Καρατζαφέρης με τους κολλητούς του εις βάρος άλλων αγνών αγωνιστών. Δηλαδή τι τους λέει ο Μιχαλολιάκος; Οτι οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι γλάστρες και μπήκαν στα ψηφοδέλτια απλώς για να καλύψουν θέσεις; Ότι δεν είναι γνήσιοι εθνικιστές, ή ότι θα πρέπει, για να έχεις "εκλόγιμη τύχη" να είσαι πρώτα χρυσαυγιτης και μετά εθνικιστής. Αυτές ειναι κάποιες απο τις σκέψεις μου σαν αγνού ψηφοφόρου της Χ.Α, αλλα όχι «εθνικιστικού προβάτου» Αν ο Μιχαλολιάκος θέλει να ανοίξει το κόμμα και οχι να γίνει ενα κλειστό κλαμπ. πρέπει να αλλάξει τροπάριο, τώρα που είναι νωρίς .
Τέλος εκτός τους τέσσερις που είναι σταυρωμένοι στην β Αθηνών θέση στα ψηφοδέλτια εχει και η γυναίκα του Μιχαλολιάκου κ.Ζαρουλιά Ελένη...έλεος δηλαδή. Με τι ψυχή θα αγωνιστούν οι υπόλοιποι υποψήφιοι οταν τους βουλευτές τους έχει ήδη προγραμματίσει ο Μιχαλολιάκος; Ήμουν εκεί μισή ώρα και έφευγαν κατά εκατοντάδες τα σταυρωμένα ψηφοδέλτια...τσάμπα...για τους εκλεκτούς, ενώ ο υποψήφιος που τα θέλει ασταύρωτα θα πρέπει να τα πληρώσει!!

Ο αγνός εθνικιστής που θέλησε να κατέβει υποψήφιος, ρισκάροντας το μαγαζί του αν έχει, μην του το κάψουν, το βρίσιμο που θα ακούει από τους ανίδεους ων ναζιστής και φασίστας, τις επιθέσεις που θα δεχτεί από τα αναρχοκουμούνια …εχει να αντιμετωπίσει και την απαξίωση του κομματικού μηχανισμού της Χρυσής Αυγής. Μπράβο ωραία αρχή!

Ανώνυμος είπε...

KARATZAFER ASKER

http://www.youtube.com/watch?v=ZkSKe_WFckc&feature=player_embedded

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...