Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Aμα έχεις κάτι ρε χαζοχαρούμενε Βαγγέλα να το πεις ..πριν τις εκλογές


Θα εμπλακούν λένε ,και άλλοι και πρώτα απ’ όλους ο ΛΑΟΣ και ο Γιώργος Καρατζαφέρης και όχι σαν κατήγορος, αλλά σαν κατηγορούμενος! Όταν συζητήθηκε στη Βουλή τ6ο σκάνδαλο των υποβρυχίων, ο Καρατζαφέρης είχε καταγγείλει συμπαιγνία ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, με αποτέλεσμα τότε να πάρει φωτιά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατήγγειλε ότι βουλευτές του ΛΑΟΣ κατέθεταν ερωτήσεις γιατί δεν παρέλαβε τα υποβρύχια και του ζητούσαν να παραγγείλει και… τορπίλες (!) ενώ αποκάλυψε ότι «ο κ. Καρατζαφέρης ήρθε στο πεντάγωνο ως αρχηγός κόμματος και μου είπε να παραλάβω τα υποβρύχια»! Τις ημέρες εκείνες μάλιστα, έλαβαν χώρα και δύο αξέχαστα γεγονότα.

Το πρώτο συνέβη μεταξύ Μεϊμαράκη και Κοραντή, όταν ο βουλευτής του ΛΑΟΣ του είπε… καλημέρα. «Τολμάς να μου λες καλημέρα;» ήταν η απάντηση του έξαλλου Μεϊμαράκη, ο οποίος στόλισε τον πρώην αρχηγό της ΕΥΠ με όλα τα… γαλλικά που γνωρίζει. Το δεύτερο, διαδραματίστηκε μεταξύ Καρατζαφέρη και Μεϊμαράκη, όταν ήρθαν φάτσα σε διάδρομο της Βουλής.

Τότε, ο Βαγγέλας έκανε μια απαξιωτική κίνηση που όλοι- και ο Καρατζαφέρης, θεώρησαν ότι έπιασε τα γεννητικά του όργανα. Ο ίδιος όμως, αργότερα, είπε ότι… έπαιζε το κομπολόι που είχε στην τσέπη του. Τώρα, που ο Καρατζαφέρης ζητάει το νυστέρι να φτάσει σε βάθος και ο Μεϊμαράκης έχει αναλάβει σημαντικό ρόλο στην προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, πετώντας σπόντες γύρω – γύρω .

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ :

"...O πρώην υπουργός Άμυνας επανέφερε τον παλιό κακό του εαυτό από την εποχή της "Βόλβης", εκβιάζοντας, όπως λέει, στο περιστύλιο της Βουλής με τις βρομιές του, προκειμένου να μην ασχοληθεί ο ΛΑΟΣ με τη δική του περίοδο.

Ο κ. Μεϊμαράκης, που στην πιάτσα αποκαλείται ως ο κύριος μπροστάτζας –άγνωστο γιατί– είναι ο πλέον απαξιωμένος υπουργός Εθνικής Άμυνας στο στράτευμα...

... Δε θα του περάσει αυτή τη φορά. Θα απολογηθεί όσο και να εκλιπαρεί αυτή τη φορά, να το ξέρετε. Γι’ αυτό θα πάρει την αγωγή του θα πληρώσει γι’ αυτά, γιατί είναι παλιάνθρωπος, θα πληρώσει !...

... Οι αλητείες δεν περνάνε να το καταλάβει καλά. Είναι εντελώς ανήθικο και παλιανθρωπίστικο αυτό που έκανε... Θα τους πατήσω κάτω τους ψεύτες, τους συκοφάντες, αυτούς που είχαν τα «δούναι και λαβείν» ".

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ :

"... Δεν μπορεί το περιθώριο, οι νονοί, τα λαμόγια να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή, να λέμε ότι είναι σάπια και να μην τους αντιμετωπίζουμε γιατί δήθεν θα ρίξουμε το δικό μας επίπεδο

... Ας μου κάνει αγωγή ή μήνυση ή να του κάνω, να παραιτηθεί της βουλευτικής του ασυλίας κι εγώ της δικιάς μου και να πάμε στη δικαιοσύνη που είναι ο φυσικός μας δικαστής να εξεταστούμε. Πιστεύω ότι το περιθώριο πρέπει να ξαναγυρίσει στο περιθώριο...".

Η πολιτική όμως ρε παλιορόμπες δεν είναι ζεϊμπέκικο στην… Σεμίνα, ούτε σχολή …μανεκέν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οποιος στην Β Αθηνων ψυφισει αυτον τον ανοητο Λουδοβικο ειναι τουλαχιστον ασχετος.Εγω σαν αποστρατος σας λεγω οτι μεγαλυτερος ειρωνας απο αυτον δεν υπαρχει δεν καταδεχοταν να δει κανεναν σαν τον Λουδοβικο τον ΙΔ.ΜΑΥΡΙΣΤΕΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΗΡΙΟ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...