Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ρε Καρατζαφέρη δεν συμμαζεύεις λίγο το …σούργελο



Το πολιτικό ..ναυάγιο καταγγέλλει ότι ομάδα μελών της "Χρυσής Αυγής" κατέλαβε την είσοδο του σταθμού και απειλούσε να προπηλακίσει τον λαμογιοΒολευτή Β. Αθηνών του ΛΑγΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια της... εκπομπής προσκόμισε στοιχεία για τη ναζιστική δράση και τον φασιστικό χαρακτήρα του εν λόγω κόμματος, επισημαίνοντας ότι "κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στους θαυμαστές της Γερμανίας".
Ο Βολευτής του ΛΑγΟΣ επεσήμανε ότι "το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε, είναι να ακούσουμε την κραυγή "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ" μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" και ανέφερε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος σε Συνέδρια του Κόμματός του μιλά, έχοντας δίπλα του τη σβάστικα(!).
Σε ελάχιστο χρόνο, σύμφωνα πάντα με τον ΛΑγΟΣ, ομάδα μελών της "Χρυσής Αυγής" κατέφθασε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΕΧΤΡΑ 3", απειλώντας να μπει στο πλατό για να προπηλακίσει τον κ. Αϊβαλιώτη, ενώ εκλήθη και έφθασε αμέσως η "ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ" και έτσι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα απο τους μαινόμενους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής".

Όταν όμως βλέπουν το σούργελο που κατέβασε να λέει για… μακεδόνες, και άλλους ..μακεδόνες δεν είναι να εξαγριώνονται;
Δείτε Στο 11.30  περίπου λεπτό τι λέει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΟΪ ΤΗΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΧΡΟΝΙΑ?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...