Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Ζήτω η …νέα…. Μητσοτακοκρατία


Πάρτε το …χαμπάρι. Δυο επιλογές υπάρχουν. η ….Τσίπρας αφού η Αλέκα δεν θέλει να κυβερνήσει,  η…. Χρυσή Αυγή. Όλοι οι άλλοι κατάγονται από την ίδια… οικογένεια.

 

 

 

Βενιζέλος: "Αλαζόνες οι Σαμαράς, Τσίπρας, Κουβέλης"

Αυτό ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την Λάρισα, επιτιθέμενος στους αρχηγούς της ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ.
"Οι ετερόκλητες αντιμνημονιακές δυνάμεις ας ζητήσουν τη λαϊκή εντολή και αν μπορούν ας κυβερνήσουν. Μπορούν όμως να εγγυηθούν ότι η χώρα θα σταθεί όρθια;" ανέφερε.
Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ ο κ.Βενιζέλος τον κατηγόρησε ότι "υπόσχεται φορολογική αμνηστία σε όσους έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό", ενώ αναφερόμενος στο θέμα των ντιμπείτ, τονίζει "ο κ.Σαμαράς δυστυχώς ούτε τώρα επιθυμεί τον διάλογο στην τηλεόραση".
Επισήμανε για μία ακόμα φορά την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών, λέγοντας ότι "την άλλη Κυριακή κρίνεται το μέλλον αυτής, της επόμενης και της μεθεπόμενης γενιάς", ενώ απηύθυνε έκκληση στους "πικραμένους" ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψουν.

"Καλώ όσους δικούς μας ανθρώπους πικράναμε να επιστρέψουν", είπε χαρακτηριστικά


Καρατζαφέρης προς Χρυσή Αυγή: Προσβάλλετε τη δημοκρατία

"Οι τρεις πρωθυπουργοί που διέλυσαν τη χώρα είναι ο Σημίτης, είναι ο Καραμανλής, είναι και ο Παπανδρέου" τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την περιοδεία του στα Ιωάννινα, και συνέστησε στους τρεις πρώην πρωθυπουργούς "μια σοβαρή αυτοκριτική" και "περισσότερη συστολή".

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε "ναζιστικό κόμμα" τη Χρυσή Αυγή, τονίζοντας ότι οι εκφράσεις "Πατριωτικό Μέτωπο" περί αυτής "προσβάλλουν τη Δημοκρατία", ενώ για το κόμμα του Πάνου Καμμένου είπε πως "πατριωτισμός και αλισβερίσι με τον Τσίπρα είναι σχήματα οξύμωρα και αντιφατικά" και δη "με πρωθυπουργό την Παπαρήγα".


Σαμαράς: "Οι εκλογές θα δώσουν μια κυβέρνηση ισχυρή"

"Οι εκλογές θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλει ο ελληνικός λαός, δηλαδή μια κυβέρνηση ισχυρή, ώστε να μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος στα δύσκολα", δήλωσε το μεσημέρι από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. "Θέλω να τους ζητήσω σε αυτή την δύσκολη ώρα που η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει και να αλλάξει σελίδα να είναι έτοιμοι να δώσουν μαζί τον αγώνα τον αναγκαίο , πέρα και πάνω από κόμματα, να έχομε την δυνατότητα να έχομε μια κυβέρνηση ισχυρή , με ισχυρή λαϊκή εντολή προκειμένου να πάνε ορισμένα πράγματα μπροστά, γιατί διαφορετικά θα μείνουμε σε μια ακυβερνησία που θα πληγώσει όλο τον τόπο".

Νέα κόντρα Άδωνι - Καμμένου


Ο Καμμενος λέει… Είμαστε ένας λαός που ξέραμε να αντιμετωπίζουμε τους κατακτητές και τους εισβολείς ανεξαρτήτως εκείνων των συνεργατών που πάντα είχαν, των δωσιλόγων αυτής της χώρας, θεωρούμε ότι είμαστε αρκετά δυνατοί για να πούμε όχι σε εκείνους που θέλουν την Ελλάδα μικρή, υπόδουλη και μια Ελλάδα η οποία θα παίρνει εντολές από ξένα κέντρα. 
Εμείς θα προχωρήσουμε με καθαρές απόψεις, με ιδέες και αρχές. Δεν θα προχωρήσουμε με λάσπες και με τα βοθρολύματα της μεταπολίτευσης. Δεν θα προχωρήσουμε με τακτικές που οδήγησαν τον τόπο σε αυτή εδώ την κατάσταση. Οι μαύρες σακούλες της μεταπολίτευσης, οι μαύρες σακούλες της siemens, τα μαύρα σενάρια ανήκουν σε εκείνους που σήμερα τελειώνουν. Να πάψουν να κρύβονται πίσω από τις μαύρες καμπάνιες του μαύρου χρήματος που άρπαζαν από τους Χριστοφοράκους και να έρθουν να με αντιμετωπίσουν στα ίσια ενώπιον του Ελληνικού λαού. Η συμπολίτευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με τα κόμματα "πατερίτσες",  που προσπαθούν να οδηγήσουν από την επόμενη μέρα των εκλογών την Ελλάδα σε τρίτα, σε τέταρτα, σε πέμπτα μνημόνια, τους Έλληνες στην εξαθλίωση, τελείωσαν εδώ. 

Μπακογιάννη: «Δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή

«Αδιόρθωτα κόμματα» χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη από το Ρέθυμνο, εμείς «Μπορούμε να δώσουμε λύσεις γιατί δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή» τόνισε.
«Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη. Στόχος μας δεν είναι να μπούμε απλώς στη Βουλή, αλλά να μπούμε δυνατά. Για να μπορούμε να δώσουμε μάχες για τα συμφέροντα της χώρας και των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας. Στις 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο η κυβέρνηση της χώρας αλλά το μέλλον των νεότερων Ελλήνων και οι θυσίες των παλαιότερων… κρίνονται οι προσπάθειες τριών γενιών Ελλήνων που αγωνίστηκαν και κόπιασαν για να δουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, ισότιμη, περήφανη και δυνατή. Καυτηρίασε μάλιστα όσους μέσω των κομμάτων τους επιμένουν αντιμνημονιακά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Απέναντι από τους δύο αδιόρθωτους (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) είναι οι επικίνδυνοι. Λαϊκίστικα και ανεύθυνα κόμματα που λένε τρελά πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν στην καταστροφή… Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε… Τα τρελόσπιτα δεν κάνουν προκοπή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ; Ο.Κ. !!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ Η Χ.Α. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Ή ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...