Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σωπα…. ανατριχιάσαμε. Μήπως αβαντάρουν …τεράστια τους ΣαμαροΒενιζελους;


Μια τεράστια πολεμική μηχανή έχει τεθεί σε κίνηση στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου, αλλά και μέσα στο Αιγαίο από το βορρά μέχρι το νότο εκτελώντας αποβατικές ασκήσεις, αποστολές αεροπορικής υποστήριξης, ανθυποβρυχιακές αποστολές, αποστολές καταστροφής στόχων επιφανείας κλπ. Οι ασκήσεις ξεκίνησαν την επομένη των ελληνικών εκλογών στις 7 Μαΐου και η μεν πρώτη ολοκληρώνεται στις 17/05 ενώ η δεύτερη στις 24/05.
Οι δυνάμεις που έχουν συγκεντρωθεί είναι τεράστιες και ουσιαστικά πρόκειται για επίδειξη ισχύος ή καλύτερα για επιχείρηση τρομοκράτησης της Ελλάδας, δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση διεξαγωγής ερευνών από την Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Πριν δύο εβδομάδες, πραγματοποίησαν τεράστια άσκηση ζεύξης του ποταμού Έβρου στο κέντρο εκπαίδευσης πλωτών μέσων των Τουρκικών Χερσαίων Δυνάμεων, στην Πόζνα, απέναντι από το προγεφύρωμα της Αδριανούπολης, εκεί που επρόκειτο να εξαπολυθεί η τουρκική επίθεση κατά το τουρκικό σχέδιο «Βαριοπούλα», στη ζώνη ευθύνης της ελληνικής Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού . Στο Ελληνικό Πεντάγωνο παρακολουθούνται στενά οι κινήσεις των Τούρκων, ώστε να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, που τυχόν θελήσουν αυτές τις κρίσιμες ημέρες οι Τούρκοι να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...