Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αναζητούνται εναγωνίως τρεις προδότες να τους σώσουν . Θα βρεθούν;


Εν μέσω ενός οργίου από φήμες ότι παρασκηνιακά έχει στηθεί ένα «μαγειρείο»,και πως Τραπεζίτες, εκπρόσωποι του ντόπιου μεγάλου κεφαλαίου, μαζί με ισχυρά εκδοτικά συγκροτήματα προσπαθούν να «σερβίρουν» στο ελληνικό λαό, μια πραξικοπηματική κυβέρνηση απαραίτητη για την αστική τάξη της χώρας η να στηθεί μια κυβέρνηση-μαριονέτα που θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της τρόικας και των ντόπιων ληστρικών συμφερόντων, αναμένεται το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών από τον υποτιθέμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, καθώς θα δοθεί αύριο η εντολή από τον Ευάγγελο Βενιζέλο στον Κάρολο Παπούλια. Μετά το ναυάγιο της συνάντησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η λύση θα δοθεί από το Προεδρικό Μέγαρο.
Εμείς πιστεύουμε ότι από ότι εξάλλου δείχνουν και τα γκάλοπ όπως το σημερινό της Metron Analysis και στο οποίο  δίνει σημαντικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας αφού στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 20,2% και είναι το μοναδικό κόμμα με καθαρή αύξηση: Η Ν.Δ. υποχωρεί στο 17,3%, το ΠΑΣΟΚ, ακόμα χαμηλότερα, στο 11,6%, το ΚΚΕ στο ιστορικό χαμηλό 4,2%, η ΔΗΜ.ΑΡ. στο 4,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 8,4% και η Χρυσή Αυγή στο οριακό 3,7%.
και με  την αναγωγή, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν στο 25,5%, έναντι 21,7% της Ν.Δ. 14,6% του ΠΑΣΟΚ και 5,3% του ΚΚΕ, πως πάμε φουλ για την πρώτη κεντροαριστερή κυβέρνηση, διότι είναι σίγουρο πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσει στις εκλογές.
Έτσι ..πάνε για ολική πανωλεθρία τα κόμματα του μνημονίου, που θα πρέπει να αλλάξουν και αρχηγούς και ονομασία εάν θέλουν να επιβιώσουν στο νέο πολιτικό σκηνικό που θα δημιουργηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...