Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Tους έστελναν τα διπλώματα στο… σπίτι ; Σώπα ?


Έρευνα διεξάγεται από την Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να εξεταστούν καταγγελίες για κύκλωμα που φέρεται να ...παρέδιδε διπλώματα οδήγησης, χωρίς καν οι εξεταζόμενοι εμφανιστούν στις εξετάσεις!

Η έρευνα ξεκίνησε με παρέμβαση της Περιφέρειας, μετά από καταγγελίες για κάποιους που μοίραζαν διπλώματα με το αζημίωτο, χωρίς να ταλαιπωρούν ιδιαίτερα τους υποψήφιους οδηγούς. Οι καταγγελίες αφορούσαν στη Δ/νση Συγκοινωνιών, όπου υπήρχαν "μελανά σημεία", στη διαδικασία της θεωρητικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών. Να σημειωθεί ότι οι καταγγελίες για τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών έφτασαν στην Περιφέρεια, και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος μέσω συνεργάτη του προσέφυγε στην Ασφάλεια για την σε βάθος έρευνα και την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

'Όπως δήλωσε στο neakriti.gr ο προιστάμενος του Μηχανολογικού κ. Γιώργος Μηλάκης, η υπηρεσία θα παραδώσει όσα στοιχεία της ζητηθούν, ο ίδιος ωστόσο δεν γνωρίζει τίποτα ούτε για κύκλωμα, ούτε για τυχόν συμμετοχή υπαλλήλου στο φερόμενο ως κύκλωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...