Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ουδείς ποιο αχάριστος παρά του ευεργετούμενου


Επίθεση κατά τους ΛΑΟΣ και τον πρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Καρατζαφέρη, από τον "παπάτζα της δημοσιογραφίας", Γιάννη Παπαγιάννη. Χωρίς ίχνος ρεπορτάζ, μέσω του παπατζομπλογκ του ισχυρίζεται ότι οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ σκέφτονται να προσφύγουν εναντίον του στη δικαιοσύνη! Μάλιστα δίνει και συμβουλές για το τι πρέπει να κάνουν εναντίον του. Δείτε από το planet-greece τι γράφει...Και να φανταστείτε ότι τόσο ο  Γιώργος Καρατζαφέρης, όσο και ο αδερφός του Σπύρος, έχουν βοηθήσει πολύ τον Γιαννάκη.... Ω καιροί ω ήθη...

Να ξέρει όμως ο κύριος Παπατζων ότι λόγω των αποστατών και τις αλητείας που γίνεται εις βάρος του Καρατζαφέρη, εισέρχεται τελικά το ΛΑΟΣ στο κοινοβούλιο. Όλες οι δημοσκοπήσεις που κάνουν τα κόμματα δείχνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Χθες δημοσκόπηση που ολοκληρώθηκε για λογαριασμό της ΝΔ το ΛΑΟΣ είναι στο.... 3,2% ενώ σημερινή για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 3,5%.
Αποδεικνύεται ότι οι βρώμικες μαζικές εξαγορές  σε στυλ ποδοσφαιρικών μεταγραφών πρώην στελεχών του, το ξαναβάζει στη βουλή. Ο κοσμάκης δεν τρώει κουτόχορτο . Θα αφήσει ιστορία ο αισχρός Αντώνακης!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ω καιροί ω ήθη

Ανώνυμος είπε...

η γιαννούλα να κατσει φρονιμα γιατι τη βλεπω μετα τις 18 ξεπεμεσμενο τραβελι στη συγγρου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...