Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Αποχωρούν ένας ένας οι…. «Μητσοτάκηδες» από το ΛΑ.Ο.Σ




Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να ανακοινωθεί η ποιο επαίσχυντη συμφωνία εξαπάτησης των ψηφοφόρων όλων των εποχών. Ζούμε ημέρες πολιτικών πρακτικών τύπου Μητσοτάκη του 65, με την συμμετοχή και σχεδιασμό πάλι του αρχιαποστάτη .Η ουσία και το νόημα βρίσκεται σε αυτά που συμφωνήθηκαν ως ανταλλάγματα για την στήριξη της οικογένειας Μητσοτάκη στον Σαμαρά.
Η συμφωνία έχει δυο σκέλη:
-Σε περίπτωση ήττας της ΝΔ, ο Σαμαράς παραχωρεί άμεσα και χωρίς περιστροφές την ηγεσία στην Μπακογιάννη.
-ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚ: Σε περίπτωση δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης μαζί με το ΠΑΣΟΚ, Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ και ο Σαμαράς κρατάει (προσωρινά) την ηγεσία της ΝΔ. Το πιο εκπληκτικό είναι ότι ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στην πρωθυπουργία Μπακογιάννη.


Λένε ότι την ελευθερία του απολαμβάνει ο Μιχάλης Χριστοφοράκος στου δρόμους του Μονάχου. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Siemens στέλνει τα...χαιρετίσματά του από την Γερμανία  στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και περιμένει με αγωνία την  ενθρόνιση της Ντόρας για να επιστρέψει θριαμβευτής.
Όταν εμείς φωνάζαμε εδώ και καιρό ότι είναι όλοι παιδιά του αρχιαποστάτη, κάποιοι τα θεωρούσαν φαντασίες. Τώρα θα τα λουστούν χωρίς να το καταλάβουν, εν ονόματι δήθεν του κινδύνου… Τσίπρα.  Δεν είναι τυχαίο που ο Καρατζαφέρης κλωτσά και ωρύεται πως είναι η συνείδηση της παράταξης, όπως δεν είναι τυχαίο και η μαζική απότομη αυθάδεια μερικών βουλευτών του, για συνεργασία-προσχώρηση στην Ν.Δ.
Εμείς είχαμε καταγγείλει πως είναι άντρο του μητσοτακέικου και εκ των πραγμάτων δικαιωνόμαστε. Απομένει να δούμε εάν ήταν εν γνώση του.
Η απότομη αμνησία-λήθη  των δήθεν πατριωτών βουλευτών του για το ιστορικό της Μπακογιάννη στο μνημόνιο, στα εθνικά θέματα, στην στάση της Πατρίδας απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό , στο Σχέδιο Ανάν, το σχέδιο απαρτχάϊντ σε βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού, στην Θράκη, στην επαίσχυντη στάση της απέναντι στον μεγάλο Έλληνα ηγέτη, τον Τάσσο Παπαδόπουλο, που οι ίδιοι τότε κατάγγελλαν κραυγάζοντας  και σε άλλα ζητήματα, δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται περί άκρως επικινδύνων αριβιστών και προδοτών.

Τους αποκαλούμε δε  Προδότες διότι κατά τον Θουκυδίδη ..Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει.

Τι θα μας πει τώρα ο Σαμαράς ,ότι ένα απρόσωπο κόμμα ήταν ακραίο αλλά τα στελέχη του δημοκρατικά ; η ότι ερχόμενοι στην Ν.Δ περνούν από αντιφασιστική απολύμανση. Με την αποχώρηση του Πλευρη και Βελοπουλου κ.α  αποδεικνύεται ότι το ΛΑΟΣ είχε αλωθεί από αριβίστες κάθε μορφής. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως ενώ όλες αυτές τις μέρες ήταν… ξεχασμένο με τις αποχωρήσεις έγινε …πρώτο θέμα. Ακόμα και ο …Κιλτιδης που  ως βουλευτής, είχε αποχωρήσει από τη ΝΔ για να ενταχθεί στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και στη συνέχεια αποχώρησε και από εκεί και εντάχθηκε στον ΛΑΟΣ, για να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ… μεταπήδησης και τυχοδιωκτισμου   παίζει στα Μ.Μ.Ε και μιλώντας το πρωί στο Mega, είπε ότι “η ΝΔ είναι το σπίτι μου”, συμπληρώνοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις για την επιστροφή του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στο Κιλκίς, όπου εκλέγονταν στο παρελθόν με τη ΝΔ.

Ό δε Μπουμπούκος είχε «ραντεβού» στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με τον Πλευρη και χάρηκε που είδε τον καλό του φίλο Θάνο στο πλάι του… ιδιαίτερα όταν ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο ΛΑΟΣ θα έπρεπε να είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας».
Για να καταλάβουμε πόσο γυμνοί είναι μερικοί από επιχειρήματα για την κολοτουμπα τους θα αναφέρουμε την δικαιολογία ..δήθεν πικρία του φίλου του αρχιτοκογλύφου ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ  Βελόπουλου, όπου μιλώντας στο ΑΜΠΕ εξέφρασε την πικρία του για την στάση του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη απέναντί του, την ώρα που βιώνει, όπως είπε, ένα προσωπικό πρόβλημα, με τον πατέρα του: " Όλοι μου τηλεφώνησαν για να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου και να μου συμπαρασταθούν. Όλοι εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη" είπε, και επισήμανε ότι δέχθηκε τηλεφωνήματα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για συμπαράσταση, εκτός από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, και την έντονη δυσφορία του για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν χθες έξω από τα γραφεία του κόμματος πρώην βουλευτές, και τόνισε ότι "μετά από αυτά που έγιναν δεν κάθομαι άλλο εκεί. Με τρομοκρατία δεν μπορώ να συναινέσω. Δεν μπορεί να προπηλακίζονται οι πρώην βουλευτές".

Το γελοίο  στην όλη εξαπάτηση-παραπληροφόρηση  είναι, που και κάποια blog επικαλούνται την εγκυρότητα του ΨΥΧΑΡΟβηματος γιανα εξηγήσουν την άρνηση-ναυάγιο  για συνεργασίαμε την Ν.Δ του Καρατζαφερη χωρίς να προβληματιστούν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, και τι υποκρύπτεται από πίσω τους. Μετά από αυτό, με το δίκιο του ο χοντρός να μιλά για.. στυγνούς εκβιαστές.  ..
Ο Τσίπρας  μπορεί να υιοθέτει τα ορφανά  του Άκη και του Γιώργου, αλλά  ο Σαμαράς με την ΝΤΟΡΑ με αρχισχεδιαστή τον χορευταρά …Βαγγέλα Μειμαρακη, αναμαζεύουν τους άσωτους υιούς του εξαπατημένου Καρατζαφερη , δημιουργώντας πληθώρα γερμανομητσοτακικών συνιστωσών.
 Κατά τα λοιπά …βαίνωμεν προς εκλογάς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι ρε πούστη δεν θα συμπράξει ο καρατζαφερης στην επαναφορά της Ντόρας στην εξουσία ότι και να λένε οι ξεφτιλισμένοι .Εγώ είμαι μαζί του τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά όλα τα αργυρώνητα Μ.Μ.Ε ανακάλυψαν την …τρύπα του όζοντος. Ο κακός καρατζαφέρης με τα καλά στελέχη, που την κοπανάνε όμως σαν τον εφιάλτη για άλλες μητσοτακικες πολιτείες. http://fimotro.blogspot.com/2012/05/blog-post_5848.html

Ανώνυμος είπε...

εκλογες χωρις πολιτικη ανωμαλια και οικογενεια μητσοτακη δε γινεται.Το πρωϊ τι εκανε ο μπουμπουκος στον αγυρτη αυτια? παρεα στην ετερη κλαψομουνα, απο το πουθενα περιμαζεμενο και οψιμο κατοικο της συγγρου.

Ανώνυμος είπε...

Να δω τον Καρατζαφερη κόντρα στο κολομητσοτακέικο και να τον κάνω θεό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...