Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πολύ μας έχει ....μπερδέψει αυτός ο …..Αποστόλου.



Στις 21 Μαΐου 2012 ο διαδικτυακός ισότοπος «Antinews», που στήριξε τα τελευταία χρόνια μετά μανίας, όσο κανείς άλλος, τις πολιτικές επιλογές του Αντώνη Σαμαρά, ανάρτησε άρθρο με τίτλο: «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο». Σ΄αυτό το άρθρο διαπιστώνεται ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» του κ. Σαμαρά, για την επάνοδο της κ. Μπακογιάννη στη Ν.Δ. και αυτή η επάνοδος σηματοδοτεί στροφή σε νεοφιλελεύθερες, μνημονιακές, μεσαιοχωρίτικες θέσεις και επιστροφή σε παλαιοκομματικά και διαπλεκόμενα τζάκια, φέουδα και βαρονίες. Έτσι, ακυρώνεται “η πορεία προς το λαό”, που αποφάσισε η μεγάλη πλειοψηφία της βάσης της ΝΔ στις 29/11/2009, εκλέγοντας στην ηγεσία του κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά.
Πράγματι, στις 29 Νοεμβρίου 2009 στην εκλογή νέου Προέδρου για την κεντροδεξιά παράταξη της ΝΔ, οι δεξιοί ψηφοφόροι, ανεξαρτήτως ηλικίας, πληγωμένοι και αηδιασμένοι από την οικογενειοκρατία που κυβέρνησε το κόμμα όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, στοιβάχτηκαν σε ατέλειωτες ουρές, προκειμένου να ψηφίσουν τον εκλεκτό τους, που “θα τα άλλαζε όλα” για το καλό της πατρίδας. Ταυτόχρονα αυτοί οι ίδιοι ψηφοφόροι τοποθετούσαν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας της κεντροδεξιάς παράταξης την νεοφιλελεύθερη και νεοταξική, Ντόρα Μπακογιάννη, αναγκάζοντάς την να αποχωρήσει και να ιδρύσει νέο κόμμα συμφοράς στις 21 Νοεμβρίου 2010.
Ωστόσο, μέχρι σήμερα ο κ. Σαμαράς με όλες τις πολιτικές θέσεις και επιλογές του αποδείχτηκε πολύ μικρότερος των ιστορικών περιστάσεων της πατρίδας μας και με την προ ημερών κίνηση του επιβεβαίωσε πως δίκαια έχει πλέον, χαρακτηρισθεί ως ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας. Άλλωστε, σε όλες τις θέσεις του υπαναχώρησε με τον πλέον, άκομψο τρόπο.
Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς, υπέρμαχος του αντιμνημονιακού αγώνα,  δεσμεύθηκε με την…. Η συνέχεια εδώ

Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

Εμείς γνωρίζαμε και το είχαμε γράψει εδώ Ακόμα «κυβερνούν» οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ στο ΛΑΟΣ. Διέγραψαν τον ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ότι τον διέγραψαν με συνοπτικές διαδικασίες .Ήταν Στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ από ιδρύσεώς του κόμματος το 2000 και διαγραφής στις 21 Νοεμβρίου 2011 και διατέλεσε όπως γράφει και στο blog του δείτε εδώ

Ιδρυτής και Πρόεδρος Ν.Ε.Αμαρουσίου
Τομεάρχης Βορείων Προαστίων
Περιφερειάρχης Ευρυτανίας
Περιφερειάρχης Ηπείρου
Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας (οκτώ χρόνια)
Αναπληρωτής Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής (2004-2007)
Πρόεδρος Περιφερειακής πολιτικής (2008-2009)
Τώρα βλέπουμε ότι του διαφημίζει το άρθρο ο Καρατζαφερης στην μεσημεριανή του εκπομπή και το Βάζει στην Α1 του Σαββάτου. Μήπως επανήλθε ….αθόρυβα λόγω του κρότου που είχε κάνει ο ανελέητος πόλεμος του στον ΧΟΝΤΡΌ, και θα γινόταν …ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ; ΙΔΩΜΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...