Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στη ακροδεξιοκεντρώα πολυκατοικία...


Ο Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση του Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ και προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες.
Κώστα “Καλό βόλι” και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Κάτι τέτοια βλέπει ο κοσμάκης και ανεβάζει στα ….ουράνια τον ΣΥΡΙΖΑ, καταποντίζοντας τους υπόλοιπους. Θα έχουμε τον μπαμπά στον ΛΑΟΣ, και τον υιό στην Ν.Δ .Το δίπορτο καλά κρατεί.
Τα νέα πάντως από τηλεφωνική μέτρηση, ως πελάτης της οποίας εμφανίζεται πανελλαδική εφημερίδα και είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων, δείχνουν  το εκλογικό σώμα να κινείται  ως κινούμενη άμμος.  Ο Τσίπρας μαζεύει από παντού και καλπάζει προς το 30%, με τη ΝΔ να μένει καθηλωμένη στο ψυχολογικό φράγμα του 20%. Το ΠΑΣΟΚ βυθίζεται και άλλο, χάνοντας ψήφους προς το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάμψη παρουσιάζει και ο Καμμένος που χάνει ψήφους κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ και λιγότερο προς ΝΔ.

Ακόμη χαμηλότερα το ΚΚΕ, πολύ μικρή κάμψη η Χρυσή Αυγή, μεγάλη πτώση ο Κουβέλης. Οριακά οι Μάνος-Τζήμερος που παίρνουν ψήφο από ΝΔ και Δημοκρατική Συμμαχία. Ελάχιστο ποσοστό που δεν υπερβαίνει καν τη μονάδα πήρε μαζί της στη ΝΔ η Ντόρα, και οριακά ο ΛΑΟΣ παρά την αργυρώνητη αφαίμαξη που του έγινε.

Έχουμε και λέμε

28,1% ΣΥΡΙΖΑ, 20.5% ΝΔ, 11,8% ΠΑΣΟΚ, 8,1% ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, 5,7% ΚΚΕ, 5,5% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, 4,1% ΔΗΜΑΡ, 3,3% ΛΑΟΣ, 3,0.% ΔΡΑΣΗ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...