Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Παλιοξεφτίλα Χητο το βίντεο όμως σε διαψεύδει, εκτός εάν είσαι τόσο κόπανος, που δεν ξέρεις τι λες





Εμείς είχαμε σηκώσει την περασμένη τετάρτη ένα βίντεο με τις απαράδεκτες δηλώσεις του δείτε εδώ Καμμένε… να χαίρεσαι τον υποψήφιο σου. Να τον στείλεις στην… Κρήτη για να τον γ……..και μετά από μια εβδομάδα θίχτηκε και απάντησε όπως είδαμε στο nonews .Του συστήνουμε πάντως καλύτερα να μασά κουκιά, παρά να μιλά.
Γράφει λοιπόν… Με μεγάλη μου έκπληξη μου ανέγνωσα αναδημοσιεύσεις για δηλώσεις μου, που φέρομαι δήθεν να... συμμερίζομαι τις απόψεις που επιδιώκουν σκοτεινοί κύκλοι για την «Ανεξαρτησία της Κρήτης». Εξ αρχής δυο φορές αποσαφήνισα πως «δεν συμμερίζομαι αυτές τις απόψεις καθώς έχουμε κράτος και σύνταγμα». Η έκφραση δε «ευσεβείς πόθοι» που χρησιμοποίησα είναι λέξεις που σε ανάλογες περιπτώσεις διατυπώνονται πάντα με ειρωνικό τρόπο.
Θα πρέπει να αναφέρω για όσους παρερμήνευσαν τα λεγόμενά μου τα εξής: Χρησιμοποιώντας τη φράση "ευσεβείς πόθοι" στο περί ανεξαρτησίας της Κρήτης, αναφερόμουν σε προσπάθεια που καταβάλλεται από ύποπτες ομάδες ξένων κέντρων, που προκειμένου να επιτύχουν το σκοπό τους, χρησιμοποιούν το γνωστό παραμύθι για "ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης" που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και τον λαό της Κρήτης τον οποίο τιμώ και σέβομαι για τους αγώνες του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...