Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Απειλούν με μηνύσεις ο Τσεκουράτος και ο Μπουμπουκος τον Καρατζαφέρη.


Δεν χρειάζεται ο Καρατζαφέρης για να μάθουμε ότι γίνονται ποδοσφαιρικές μεταγραφές. Από την εποχή της αποστασίας του 65 που κυκλοφορούσαν οι βαλίτσες φανερά μέσα στην βουλή για εξαγορά συνειδήσεων αργυρώνητων βουλευτών είναι αυτή η …συνήθεια. Μπορεί να μας πει ο Βοριδης και ο κάθε Βοριδης που τα βρήκε τόσα τεράστια ποσά που χάλασε στις προεκλογικές περιόδους για εκστρατεία ; Και μην αρχίσουν τις αηδίες για τα φανερά. Εμείς θέλουμε τα… συνολικά. Άντε τώρα γιατί κατάντησε αηδία το θέμα. Όλοι τα έπαιρναν από όλους .Άλλοι λίγα, και άλλοι πολλά .  
Προαναγγέλλει σήμερα ο βηματοδότης την συνέχεια της κόντρας του Καρατζαφέρη με τον ΤΣΕΚΟΥΡΆΤΟ ΜητσοΜακη ΒΟΡΙΔΗ γράφοντας πως…. Άστραψε και βρόντηξε ο κ. Μάκης Βορίδης ακούγοντας στο «Βήμα FM» τον κ. Γ. Καρατζαφέρη να κάνει λόγο για χρηματισμό βουλευτών του ΛΑΟΣ προκειμένου να προσχωρήσουν στη ΝΔ. Έως τώρα ο κ. Βορίδης άκουγε υπομονετικά όλα τα... «γαλλικά» που του εκσφενδόνιζε από τηλοψίας, ο πρώην αρχηγός του, αποφεύγοντας να απαντήσει αλλά οι δηλώσεις περί αποστασίας και χρηματισμού φαίνεται ότι έκαναν, το ποτήρι του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, να ξεχειλίσει. Έτσι αποφάσισε να καταθέσει μήνυση και αγωγή εναντίον του κ. Καρατζαφέρη, αποφασισμένος να πάει έως το τέρμα: «Αφού μας κατηγορεί για χρηματισμό, με την αγωγή θα αναγκασθεί να πληρώσει», έλεγε.
Την οδό της δικαστικής αγωγής όμως φαίνεται ότι ακολουθεί αμέσως μετά και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό που ενόχλησε τους πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ ήταν η φράση του κ. Καρατζαφέρη «μιλάω για χρηματισμό. Πόσα τους υποσχέθηκαν; Είπαν σε βουλευτές θα σου δώσουμε τόσα...».

 

Ο Βορίδης θέλει μίζα και από το… νερό.

Ο Βορίδης θέλει να τα αρπάζει από παντού

Βοριδης : Ζήτω ο…. Μπόμπολας

Βορίδης: Λεφτά έχουμε μόνο για τον… Μπόμπολα.

Ο Βοριδης άρχισε τα..δώρα στους περιφερειάρχες για να έχει… πόρτες.

ΒΟΡΙΔΗΣ : Ερχόμαστε και στον… χώρο σας.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Άλλο που δεν θέλει ο Καρατζαφέρης!!!!!Θα του κάνουν δωρεάν διαφήμιση.Θα γίνουν ρόμπα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...