Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ακουμπά τούς …..Παπανδρέου, οικογενειακώς


Ταραχή και  πανικός επικρατεί στην οικογένεια του ξεπουλημένου Παπανδρέου μετά την δημοσιοποίηση αποσπασμάτων του ημερολογίου του Άκη.
Ζητήθηκε από νομικό της οικογενείας να βρει αντίγραφα ολόκληρου του ημερολογίου για να γνωρίζουν «τι λέει για την οικογένεια και τον Χάλακ».
Έχουν θορυβηθεί πολύ από την αναφορά του Άκη στην υπόθεση των CDS του Αντρίκου Παπανδρέου. Ιδιαίτερα για τις αναγραφόμενες παρεμβάσεις για το θέμα αυτό του τέως υπουργού δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γ. Πεπόνη.
Υπενθυμίζεται (το είχε αποκαλύψει εδώ και ένα μήνα το spirospero.gr) ότι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης είχαν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους για πιέσεις στο έργο τους μεταξύ των άλλων και για τα CDS του Αντρίκου από τον υπουργό Δικαιοσύνης.
«Εάν προχωρήσει αυτό το θέμα (ότι τζογάριζε ο Αντρίκος στην χρεοκοπία της χώρας) καταστραφήκαμε», λέγεται ότι είπε η κ. Μαργαρίτα Παπανδρέου σε έμπιστο δικηγόρο της και προστατευόμενη της πολιτικό, η οποία θεωρείτε η εξ απορρήτων φίλη της πατριάρχησας της οικογενείας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα που τα ξερετε ολα αυτα ρε τσακαλια? τι ειστε εσεις βρε? Ο Καμμενος ειναι ο χρηματοδοτης?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...