Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Μια ζωή πρέπει να κυβερνούν τα γ@μημένα τζάκια.


Ο σωτήρας –ξευτίλας ΣΑΜΑΡΑΣ συνεχίζει το ίδιο εργο. Οι έδρες είναι κληρονομικω δικαίω εφ΄ορου ζωής από τους άχρηστους παλαιολιθικούς δεινόσαυρους, που τις μεταφέρουν στα παιδιά τους. Αφού όμως υπάρχουν ζώα και σκουπιδοψηφοφόροι καλά μας κάνουν.
Πάνω από δέκα θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές που οι πατεράδες τους ή άλλα συγγενικά τους πρόσωπα πέρασαν από τα βουλευτικά έδρανα με την σημαία του κόμματος. Παράλληλα περίπου 15 θα είναι οι γιοί και θυγατέρες βουλευτών που βρίσκονται ήδη στη Βουλή και θα διεκδικήσουν ξανά την ψήφο των Νεοδημοκρατών. Από τα πιο συζητημένα πρόσωπα που ανήκουν στην κατηγορία των γόνων είναι ο  Χρήστος Δήμας, γιος του άχρηστου υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα, που δεν πίνει νερό χωρίς να ..ρωτήσει και ο οποίος ενδεχομένως θα είναι πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ο Δήμας …τζούνιορ, θα είναι υποψήφιος στην Κόρινθο. Στις Σέρρες θα είναι πιθανότατα υποψήφιος ο Κώστας Καραμανλής γιος του Αχιλλέα, ενώ στα Τρίκαλα θα πολιτευθεί ο Κώστας Σκρέκας, γιος του νυν βουλευτή Θεόδωρου Σκρέκα. Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, -γιος του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους της ΝΔ Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου-ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του 2007 άλλα το 2009 απέτυχε, θα πολιτευθεί ξανά στην Καρδίτσα. Στην συγκεκριμένη περιφέρεια αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη… γόνων καθώς εκτός απροόπτου θα κατέβει και ο Παύλος Σιούφας, συγγενής του πρώην προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική.
Στην Α΄ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφια η Ανθή Σαλαγκούδη, η κόρη του πρώην υπουργού και επί σειρά ετών βουλευτή στη Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργου Σαλαγκούδη. Στην Αιτωλοακαρνανία επρόκειτο να είναι ξανά υποψήφιος ο Σπήλιος Λιβανός, γιός του Διονύση Λιβανού, αλλά μετά την περιπέτεια που είχε με την υπόθεση του πόθεν έσχες, ειδοποιήθηκε ότι δεν θα βρίσκεται στις λίστες.
Στο Ρέθυμνο μετά τη μετακόμιση της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Α΄ Αθηνών είναι πιθανόν να δοκιμάσει την τύχη του στις εκλογές ο ανιψιός του πρώην υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη που είναι και συνονόματος του. Στην Κέρκυρα θα είναι υποψήφιος ο Στέφανος Γκίκας, γιος του πρώην βουλευτή Σωτήρη Γκίκα.
Σε όλους τους προαναφερόμενους πρέπει να προστεθεί μια σειρά από νυν βουλευτές που είναι γόνοι πολιτικών οικογενειών και οι οποίοι βρίσκονται ήδη στα «γαλάζια» έδρανα, όπως ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (Β Αθηνών), ο Μιχάλης Μπεκίρης (Αχαΐας), ο Θανάσης Δαβάκης(Λακωνίας), ο Κυριάκος Μητσοτάκης (Β Αθηνων), ο Σπύρος Ταλιαδούρος(Καρδίτσας), ο Σίμος Κεδίκογλου(Εύβοιας), ο Σταύρος Καλογιάννης (Ιωαννίνων) και ο Κώστας Καραγκούνης (Αιτωλοακαρνανίας).


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τον Κωστόπουλο στη Β Αθήνας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...