Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ο βρωμιάρης Καμμένος ..βρώμισε το Ηράκλειο


Μα δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε παλιοξεφτίλα που δεν άφησες κολώνα για κολώνα στο Ηράκλειο που να μην βάλεις τα περιβόητα …σάντουιτς, και τα οποία σκίζουν από αγανάκτηση οι πολίτες με αποτέλεσμα να βρωμίζει ο τόπος.  Τί την πέρασες την πόλη  ρε ρεμάλι και την έκανες μία …αφίσα. , σαν τα μούτρα σου; Εσύ θα φέρεις το νέο ήθος στα πολιτικά πράγματα ; Που τα βρήκες ρε πολιτικό απόρριμμα τα λεφτά που σκορπίζεις σαν μαρουλόφυλλα για να μας πείσεις ότι θα μας γλυτώσεις από τους άλλους τους κλεφταράδες; Από ποιες πρεσβείες τα άρπαξες για να μας …γλυτώσεις από το …ξεπούλημα  ; H έχεις σκοπό να ξοδιάσεις όσα κονόμησες από το κόλπο του χρηματιστηρίου επειδή νοιώθεις ..τύψεις. Γιατί μιλάμε για πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το κόστος της …σωτήριας καμπάνιας σου.  Άντε να χαθείς βρωμιάρη .
Εμείς καλούμε ευθέως τους Ηρακλειώτες αφού ο ξευτίλας δεν σέβεται την πόλη να πάνε στην συγκέντρωση που διαφημίζει ότι θα κάνει την Πέμπτη, αλλά για να του τα πετάξουν τα σκουπίδια που κάνει , στα μούτρα του.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω για τον Καμένο αλλά το πολιτικό ήθος σίγουρα με τις χυδαίες ύβρεις σου δεν θα το φέρεις εσύ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΟΙΝΩΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΘΙΑΣΟΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΚΡΙΤΟ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ [ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ] ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΙΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ. ΑΝ ΔΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ

Ixnos είπε...

Εμεις δεν ειμαστε πολιτικοι και δεν =ζητουμε κανενος την ψηφο ,αλλά δεν θα τον φερει το σουργελο που βρωμισε παρανόμως και την θεσαλονικη.

Ανώνυμος είπε...

αυτος θα κονομισει ποιό πολλά απο τον ...Καρατζαφερη που θα μοιαζει λουνα παρκ.

Ανώνυμος είπε...

Θα με συγχωρεσετε γιατι ισως ακουγομαι σαν συνηγορος του διαβολου!
Καταρχην δεν ανηκω ιδεολογικα σ'αυτο που πρεσβευει ο κυριος Καμενος.Απλα διαβαζοντας την αναρτηση μου δημιουργηθηκε η εξης απορια!Προφανως ο ανθρωπος κανει ψηφοθηρια,για πολλους κ διαφορους λογους δεν ανηκει πλεον στην Ν.Δ ωστε να βαλει 5-10 αφισες στην εκλογικη περιφερεια που εκλεγεται,και με το ονομα του κομματος κ μονο να αντλει τις ψηφους,αντιθετα εχει δημιουργησει ενα καινουργιο κομμα,που προσπαθει να προσελκυσει ψηφοφορους με καθε τροπο!
Αντιλαμβανομαι λοιπον την αγανακτιση του κοσμου στο Ηρακλειο κ οπουδηποτε αλλου,σχετικα με το μπαχαλο που δημιουργειται απο τις αφισες στους δρομους σκισμενες ή μη!Αλλα φευ,αυτο ηταν κατι το οποιο εβλεπα παντα απ'ολα τα κομματα στον προεκλογικο τους αγωνα και δη των δυο μεγαλων(οπως και φετος αυτο ειδα στο Ηρακλειο)!Για τουτο το λογο μου κανει εντυπωση η επιθεση που γινεται στοχευμενα σ'εκεινον και μονο!Οσο αφορα τα λεφτα προφανως και του εχουν δωθει <> απο πολλες κατευθυνσεις οπως βεβαιως εχει και αυτος την δυνατοτητα να βαλει μονος του ενα μερος αυτων!Καθως περα απο λεφτα του Χρηματιστηριου,η οικογενεια του σαφως και ειχε μια μεγαλη οικονομικη επιφανεια και πριν αυτου!
ΥΓ μπηκα στην διαδικασια να γραψω για δυο λογους 1ον) γιατι δεν μου εκαναν καποια ιδιαιτερη εντυπωση οι αφισες του συγκεκριμενου(ισως να κανω λαθος συνηθισμενος απο την Αθηνα) καθως εβλεπα παντου αφισες ειτε κολλημενες ειτε πεταμενες κατω απ'ολους.2ον) ισως και επηρεασμενος μετ'εκλογικα απ'τον πολεμο που βλεπω να δεχονται τα 2 ανεβασμενα κομματα (Α.Ε κ ΣΥΡΙΖΑ) απο τα Μ.Μ.Ε ειδικα στο δευτερο λες και αυτοι ηταν που υπεγραψαν τα μνημονια ή οτι αυτοι φταινε για ολα τα κακα του τοπου,μακαρι να εβλεπα τα Μ.Μ.Ε να πρατουν το ιδιο κ για Ν.Δ κ Π.Α.Σ.Ο.Κ αλλα που....Δεν τρεφω την ψευδαισθηση οτι αυτοι εδω ειναι οι απελευθερωτες του τοπου,αλλα για ονομα του θεου οι υπολοιποι ειναι χιλιοδοκιμασμενοι στην εξουσια χωρις να εχουμε δει μια ασπρη μερα σ'αυτον τον ερημο τοπο,ας δουμε τι εχουν να δωσουν ή μη και καποια νεα προσωπα!!Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο και την off-topic κουβεντα που κανω στο υστερογραφο μου!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...