Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η Ντόρα, ο Λάκης και η siemens!


Ο υποψήφιος της Ντόρας στο Λασίθι Νικόλαος (Λάκης) Αικατερινίδης (http://tinyurl.com/ekaterinidis) είναι μια από τις αποδείξεις πως η Ντόρα δεν έχει κόψει τους δεσμούς που τη συνδέουν με τη siemens.
Πέρασε από την ΟΝΝΕΔ και ήταν δημοτικός σύμβουλος της ΝΔ αλλά βρέθηκε στο ΠΑΣΟΚ αφού του ρύθμισε τα χρέη που είχε από την ξενοδοχειακή του δραστηριότητα. Ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος ξεπλήρωνε τα γραμμάτια στον Καρχιμάκη. 
Το ίδιο διάστημα η σύζυγος του (Ζωή-Ιωάννα Θεοδοσίου-Αικατερινίδη) προσλαμβάνονταν στη siemens ανεβαίνοντας την ιεραρχία φτάνοντας στην κορυφή, ως γενική διευθύντρια του τομέα λογισμικού όπως δείχνει και το πλούσιο βιογραφικό της (http://tinyurl.com/ekaterinidi). Ζητήθηκε ακόμα και η κατάθεση της για το σκάνδαλο της siemens κατόπιν αιτήματος βουλευτή (http://tinyurl.com/etimaplevri). Ακούγεται πως την εποχή ΠΑΣΟΚ δεν δίσταζε να λέει πως "από τη siemens είχε περάσει όλο το μητσοτακέϊκο".
Οι εποχές αλλάξανε και ο Λάκης είναι τώρα υποψήφιος της Ντόρας στο Λασίθι κρύβοντας την πολιτική του περιπλάνηση και την επαγγελματική σταδιοδρομία της γυναίκας του.
Πως από το σκάνδαλο του ΟΤΕ που λένε ότι έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη βρέθηκε ο Λάκης υποψήφιος και με τι ανταλλάγματα; Μήπως και η Ζωή ήταν συμμαθήτρια της Ντόρας όπως ο Χριστοφοράκος;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΠΑΝΤΑΜΕ

ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ειναι o ...ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ του Ραδιο Αρβύλα;

ΤΖΟΑΝΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗ είπε...

Θέλοντας να σεβόμαστε την πληροφόρηση του κοινού και την σοβαρότητα της σελίδας, αλλά και τους εαυτούς μας πάνω από όλα, καλό είναι να ελέγχουμε τι λέμε και να μην δημοσιεύουμε παραπλανητικές ειδήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε μηνύσεις για συκαφαντική δυσφήμιση, με όλα τα επακόλουθα.
Αναφορικά με όσα λέγεται για την υποψηφιότητα του Κυρίου Αικατερινίδη, και ιδιαίτερα για την συζυγό του Ζωή (και όχι Ιωάννα), καλό είναι να μάθει το σοβαρώς σκεπτόμενο κοινό, που εμείς σεβόμαστε, την αλήθεια, που είναι η εξής:
όντως η Κυρία Αικατερινίδη εργαζόνταν στην Siemens, από το 1990, όπου προσλήφθηκε με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια, πολύ πριν πάει στην εταιρεία ο Κύριος Χριστοφοράκος. Οντως εξελήχθη στα υψηλότατα ιεραρχικά επίπεδα της εταιρείας, καθαρά και μόνο λόγω ικανότητας, εργατικότητας, ηθους και απόδοσης, δημιουργώτας ενα τμήμα πρωτοπόρο διεθνώς και δίνοντας εργασία σε 800 έλληνες μηχανικούς. Ουδέποτε ενεπλάκη σε σκάνδαλα, ούτε ποτέ εκλήθη για το σκάνδαλο Siemens, πράγμα που και εγγράφως πιστοποιείται. Ως εκ τούτου καλό ειναι να προσέχουν όσοι τολμούν να δυσφημούν, γιατι υπάρχει και η νομική οδός. Για όσα δε ο ανώνυμος της βάσει ότι είπε, αυτά ειναι τοσο αβάσιμα, όσο και η γνωση του για το όνομά της (το "Ιωάννα" εννοώ). Και για να ενημερωθει ο ανώνυμος καλύτερα, ας μάθει ότι όντως πήγαν οι δυο Κυρίες στο ίδιο σχολείο, όμως ουδέποτε συνέπεσαν χρονικά, λόγω ηλικίας.
Οσο για τα όσα λέει ο ανώνυμος σχετικά με την ρύθμιση χρεών του Κυρίου Αικατερινίδη από τον Κύριο Καρχημάκη, φαίνεται ότι ο ίδιος έχαιρε τέτοιας διευκόλυνσης, και εκτιμά ότι έγινε και σε άλλους, όχι όμως στον Κύριο Αικατερινίδη, ο οποίος έντιμα και με πολλή προσωπική εργασία αγωνίστηκε και αγωνίζεται σκληρά στην επιχειρησή του, όπως κάθε σοβαρός επιχειρηματίας. Αυτά επίσης αποδεικνύονται απτά.
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας μην πετάμε λάσπη. Η δικαιοσύνη δεν ειναι πάντα τυφλή. Και ο ανώνυμος ας εχει το θάρρος να αναφέρει το όνομά του, αν όσα λέει όντως ειναι αλήθεια. Το έχει όμως το θάρρος, ή όλα ειναι απλα και μόνο φτηνές συκοφαντίες για να δημιουργούμε εντυπώσεις? Ας προσέχουμε τι λέμε και ας σεβόμαστε το κοινό και την κοινή γνώμη.
Ενημερωτικά για τον ανώνυμο, υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, που εντοπίζει αγνώστους στο διαδίκτυο !

Με εκτίμηση στο σοβαρό κοινό της σελίδας
Δρ. Ζωή (Τζοάννα) Αικατερινίδη

Ixnos είπε...

Καλά θα κάνετε Κυρία Αικατερινίδη να μην μας απειλείτε διότι η καταγγελία είναι επώνυμη .Μπορείτε κάλλιστα να μας ζητήσετε να σας ενημερώσουμε για το e-mail του αποστολέα . Από την στιγμή που είναι επώνυμη δεν έχουμε το δικαίωμα να μην την δημοσιεύσουμε όπως δημοσιεύουμε άλλωστε και την δική σας απάντηση.

New In Greece είπε...

ΤΖΟΑΝΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΙΔΗ

επειδή το κείμενο δεν υπογράφεται, αρα είναι ανώνυμο, παρακαλώ να μου στείλετε το e-mail και τα στοιχεία του αποστολέα
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την διευκόλυνση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...