Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Μίλησε και το πολιτικό… πτώμα. Ακόμα ζει ρε Πούστη;


Ο  Μητσοτάκης προτείνει να γίνει μια νέα εθνική συμφωνία με το ΚΚΕ, ώστε να σεβαστεί το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα.

«Με το ΚΚΕ, που είναι σοβαρό και ιστορικό κόμμα χρειάζεται να κάνουμε μια νέα εθνική συμφωνία. Το ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι και νόμιμο και παράνομο. Πρέπει να σεβαστεί όπως ορίζει το Σύνταγμα, στο οποίο ορκίστηκε πίστη, τη δημοκρατική νομιμότητα» αναφέρει ο πρώην Πρωθυπουργός και ρίχνει το καρφί του για πρακτικές και δηλώσεις στελεχών του Περισσού, συνεχίζοντας:

«Οι νεώτεροι, που διοικούν σήμερα το ΚΚΕ, μπορεί να έγιναν όψιμοι θαυμαστές του Στάλιν, δεν φαντάζομαι όμως να μην έχουν τόση αντίληψη της γεωπολιτικής πραγματικότητας, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να μεταβάλλουν σε Βόρεια Κορέα την Ελλάδα, μια χώρα που ανήκει στο ΝΑΤΟ και στην Ευρώπη και βρίσκεται στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Μεσογείου. Και πάντως όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι η δημοκρατία και μπορεί και πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της».

Για μια ακόμη φορά ο κ. Μητσοτάκης υπεραμύνεται των συνταγματικών αλλαγών, υποστηρίζοντας πως η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι επιβεβλημένη και απολύτως επείγουσα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...