Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τα πραγματικά ποσοστά και οι έδρες των κομμάτων μέχρι στιγμής.



Δίνουμε στην δημοσιότητα τα πραγματικά ποσοστά και τις πιθανές  έδρες των κομμάτων μέχρι στιγμής, και λέμε ..μέχρι στιγμής διότι υπολείπονται κάποιες ώρες για τις εκλογές και μπορεί να συμβούν πολλά. Προέρχονται από πάρα πολύ έγκυρη πηγή και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Εξάλλου κοντή γιορτή.
Έχουμε λοιπόν και λέμε.
Ν.Δ 19.8 % και 105 έδρες
ΣΥΡΙΖΑ  14.7 % και 41 έδρες
ΠΑΣΟΚ 14.5 % και 40 έδρες
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 12.2 % ΚΑΙ 35 έδρες
ΔΗΜΑΡ 8.8 % και  24 έδρες
Κ.Κ.Ε 8.7 % και 24 έδρες
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5.2 % και 15 έδρες
Οικολόγοι πράσινοι 3.00 - 3.2 % και 8 έδρες
ΛΑΟΣ 2.9 - 3.1 % και πιθανόν 8 έδρες
ΔΗΣΥ 2.8 %
ΔΡΑΣΗ 1.6 %
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1.7 %
ΟΧΙ-ΕΠΑΜ 1.1 %
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ  0.7 %
ΔΙΑΦΟΡΟΙ 1.8   
Η μεγάλη αποκάλυψη των εκλογών εκτός από τον ΚΑΜΜΕΝΟ  που αναδεικνύεται  σε ρυθμιστή των εξελίξεων είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ της οποίας τα ποσοστά είναι στην Α. ΑΘΗΝΩΝ  17 % στο ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ 7.8 % στην Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ  9.5 %  και στην Β. ΠΕΙΡΑΙΩΣ 16 %.
Χαμένο το Κ.Κ.Ε κατά μιά μονάδα τις τελευταίες ώρες, μετά την δήλωση της ΠΑΠΑΡΗΓΑ πως θα επιστρέψει την εντολη.

Στην ανωτέρω πρόβλεψη έχουν συνυπολογιστεί όλες οι παράμετροι ,τα στατιστικά ,τα γκαλόπ μυστικά και φανερά, και οι αποκλίσεις για αυτό τολμούμε να τα αποκαλέσουμε ..πραγματικά, και να τα δώσουμε στην δημοσιότητα χωρίς δισταγμό. Τα κόμματα τα… γνωρίζουν ,απλά …ψεύδονται για λόγους σκοπιμότητας. Ολα θα παιχτούν στο αν θα μπουν τελικά τα τρια μικρα ΔΗΣΥ-ΛΑΟΣ- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ η θα μείνουν οριακά εξω.


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ανοητος εκανε αυτην την προβλεψη να παρει η ΝΔ 105 εδρες ?κουνια που την κουναγε τον παω στοιχημα οτι Πασοκ +ΝΔ ΟΥΤΕ 10% ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ .Εδω αυτοκτονει 1 Ελληνας καθε μερα εξ αιτιας τους.ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

ερχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

OΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ( του μητσοτακη δηλαδη) ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΚΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΚΤΡΩΜΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ. Ο ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΑΝΤΗΣ.
ΦΟΛΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΑΣΤΥ !!!!!

ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ !!!
ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

δεν συμφωνω κι εγω με τις 105 εδρες της ΝΔ.

αν γινει αυτο? τοτε ο ελληνας ψηφοφορος ειναι αξιος της μοιρας του.Να παει να πνιγεί με λιγα λογια , και να μην παραπονιεται και ν' αυτοκτονει μερα παρα μερα ....

καλα υπαρχουν ακομα τοσοι πολλοι μαλακες που θα δωσουν στα δυο κομματα της συγκυβερνησης ενα 35% και ισως και παραπανω ????

τοσο μαλακας ειναι ακόμα ο ελληνας τελικα????

χαιρομαι για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που χτυπαει μεγαλα ποσοστα στη πρωτευουσα, καιρος να ξυπνησει και η επαρχια και να ριξει δαγκωτο "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" για να ξεβρωμισει ο τοπος.

Οσο για το κομμα που μας εφερε το Παπαδήμιο, το Λά.ο.ς δηλαδη? στις εκλογές αυτές: θα το πάρει αν όχι ο ...αέρας , μαλον ο διάολος .......

Γ.Π.

"αυτόπτης μάρτυς"

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον το ixnos εχει δίκιο διότι δεν θα πρεπει να ξεχναμε τις 50 εδρες πριμ και τις 51 περιπου απο τα κομματα που δεν μπαινουν στην βουλή.

Ανώνυμος είπε...

δεκα πεντε ειθελα να γραψω για τα εκτος κομματα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...