Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο τύπος έχει ..κάψει φλάντζα, και... καίει..λάδια.


Ο Πάνος Καμμένος υπόσχεται να ... φράξει το δρόμο σε όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας θα ήθελαν – όπως εικάζει- να φύγουν από τη χώρα, για να αποφύγουν την απόδοση ευθυνών. Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη και ανεβάζοντας τους τόνους της πολεμικής εναντίον των δυο μεγάλων κομμάτων, ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» προειδοποίησε ότι το μετεκλογικό σκηνικό δεν θα συμπεριλαμβάνει ... διόδους διαφυγής. Είπε συγκεκριμένα:

«Θα είμαστε όλοι στις πύλες εξόδου της χώρας. Κανείς δε θα φύγει ούτε με ελικόπτερο, ούτε με αεροπλάνο. Όλοι θα πληρώσουν το τίμημα που τους αξίζει. Και όλοι θα επιστρέψουν ακόμα και το τελευταίο ευρώ που έχουν κλέψει από την Ελλάδα".
 


Όταν σε πάρουν είδηση να δούμε από πού θα φύγεις εσύ. Όλο μεγάλα λόγια, και ζουμί ..τίποτα. Μόλις δεν χρειάζεται άλλο το… ανάχωμα, θα το… γκρεμίσουν στο άψε σβήσε, όπως το προηγούμενο του ΛΑΟΣ.
Ακόμα περιμένουμε να μας πει, αυτός που επικαλείται έντιμη διακυβέρνηση, πόσα εκατομμύρια στοιχίζει η προεκλογική του εκστρατεία, και που τα βρήκε.
Τώρα όμως πριν τις εκλογές, και όχι μετεκλογικά αφού τα κορόιδα θα του έχουν δώσει την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...