Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στο Ηράκλειο η πορνεία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις


Η κατάσταση φαίνεται να είναι ανεξέλεγκτη στο νησί, και ειδικότερα στην πόλη του Ηρακλείου, όπου οι «ροζ» πιάτσες «πλημμυρίζουν» με άνδρες που περνούν από το κρεβάτι νεαρών κοριτσιών, χωρίς να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, με αντάλλαγμα 5 ευρώ, ένα σουβλάκι ή μία τηλεκάρτα.
Η περιοχή της Αμμουδάρας Βράζει. Όσοι …πελάτες δεν έχουν …μετρητά, τους …στέλνουν στα γειτονικά πολυκαταστήματα να αγοράσουν με την πιστωτική κάρτα τους το …αντίτιμο της βίζιτας, σε τρόφιμα η αλλά είδη, για αυτό και η..πιάτσα είναι κοντά σε αυτά.
Στην ύπαιθρο και κυρίως στα κεφαλοχώρια του νομού, όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Μετά τα τελευταία επεισόδια που έδιωξαν τους αλλοδαπούς οι τρελόγεροι έχουν…. σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης, επειδή έφυγαν και οι ξένες βιζιτούδες μαζί τους.
Στο ΠΕΠΑΓΝΗ η χοντρή μπίζνα είναι οι ενδο-πεηκές ενέσεις για στύση στους παππούληδες.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πολλές αλλοδαπές εκπορνεύονται παράνομα, δεν υποβάλλονται σε κανέναν υγειονομικό έλεγχο, ενώ δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τα εκδιδόμενα άτομα όπως αυτές ορίζονται από τη σχετική νομοθεσία. Πρόκειται κατά κύριο λόγο για κοπέλες που ζουν στα όρια της οικονομικής και ανθρώπινης εξαθλίωσης, χωρίς καν την στοιχειώδη υγιεινή, οι οποίες ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμες να «θυσιαστούν» χωρίς καμία απολύτως προφύλαξη μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν μερικά ευρώ και φαγητό. Ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις οι ιερόδουλες είναι Ελληνίδες τοξικομανής, οι οποίες κάνουν τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσουν τη δόση τους.
Οι αστυνομικοί στην ενδοχώρα του Ηρακλείου αδυνατούν όπως λένε αδυνατούν να εκτελέσουν ελέγχους διότι οι ιερόδουλες και οι προαγωγοί τους λαμβάνουν προφυλάξεις για να μην πέσουν στην τσιμπίδα της αστυνομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...