Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αντί να στηρίξει τα τσιράκια της τα θάβει. Να το κάνει συχνά αυτό


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, η γερμανίδα καγκελάριος ζήτησε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να διενεργηθεί παράλληλα με τις εκλογές δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στην ευρωζώνη!!

Η αδιανόητη αυτή εκβιαστική παρέμβαση της Α. Μέρκελ εντάσσεται προφανώς στο νέο κύμα πιέσεων της Γερμανίας προς την χώρα μας μπροστά στις νέες εκλογές που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις αναμένεται να δώσουν εξ ίσου ισχυρό αντιμνημονιακή μήνυμα με αυτής της 6ης Μαΐου, στα κόμματα που στηρίζουν τα μνημόνια της λιτότητας, της υποτέλειας και της αναξιοπρέπειας.
Ήδη από ότι γνωρίζουμε ο άθλιος Σαμαράς καταποντίζεται χάνοντας περιπου τέσσερις μονάδες από το ποσοστό που είχε στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Το δε προδοτοΠΑΣΟΚ πέφτει κάτω από 10%.

Έτσι και με δεδομένο ότι μια υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να προχωρήσει σε δημοψήφισμα, κάτι που προφανώς γνωρίζουν οι Γερμανοί, η Α. Μέρκελ επιχειρεί να δώσει στις επερχόμενες εκλογές και στο αποτέλεσμα τους την διάσταση της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη, υπερβαίνοντας κάθε εσκαμμένο παρέμβασης στα εσωτερικά της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...