Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ε..ρε γλέντια στην Κρήτη


Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε μετά τις αποκαλύψεις για τα σχέδια της Συγγρού σε ό,τι αφορά την "απορρόφηση" στα ψηφοδέλτια της ΝΔ των Λ.Αυγενάκη και Χρ.Μαρκογιαννάκη που οι πληροφορίες λένε ότι  θα καταλάβει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο των Χανίων και ο Λ. Αυγενάκης της δεύτερη σε αυτό του Ηρακλείου. Στους δύο νομούς έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις, που, μάλιστα, "οργανώνονται", μέσω της συλλογής υπογραφών κόντρα στο σχεδιασμό.
Το κλίμα, μάλιστα, είναι τέτοιο, ώστε στη ΝΔ ... το ξανασκέφτονται, με την σκέψη τα δύο στελέχη της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" να μείνουν απέξω, όμως κάτι τέτοιο θα σήμαινε ναυάγιο στη συνεργασία ΝΔ - ΔΗ.ΣΥ. Ενδεχομένως ο Χρ.Μαρκογιαννάκης και ο Λ.Αυγενάκης να ενταχθούν, μαζί με την Ντόρα Μπακογιάννη, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ο Αυγενακης , παρά το γεγονός ότι στις εκλογές του 2009 είχε ξεπεράσει σε σταυρούς προτίμησης το Μ. Κεφαλογιάννη  θέλει να  τοποθετηθεί δεύτερος στη λίστα της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου. Και αυτό γιατί η Ν.Δ ξεπέρασε σε ψήφους τη ΔΗΣΥ στο νομό ,αλλά ποιος ακούει τον εκλεγμένο Δεικτάκη.  
Ο  ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ  ίσως να  είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο νομό Χανίων, κάτι που έχει γίνει ήδη αποδεκτό από τον κ. Σαμαρά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...