Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ο Καρατζαφερης απειλεί με αποκαλύψεις για το βρώμικο παιχνίδι που λέει ότι παίζεται εις βάρος του




O Γιώργος Καρατζαφέρης, μέσα από την εκπομπή του στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ  Μας επιβεβαιώνει σε ότι αφορά την υπαγωγή στην αμερικανική σφαίρα επιρροής  των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων. Εμείς είπαμε ότι ηττάται ο γαλλογερμανικος  άξονας, και μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι οι Αγγλοαμερικανοι μέσω του Καμμενου και του Τσίπρα. Ο ίδιος χθες δήλωσε, ότι  ο αμερικάνικος...παράγοντας έδωσε γραμμή στα ελληνικά ΜΜΕ κι αυτά τον εξαφάνισαν με στόχο να μείνει εκτός Βουλής και να επιτευχθεί η ακυβερνησία.
Δεν λέει όμως πως μέσω αυτής, θα υπάρξει με νέες εκλογές η εγκαθίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΞ.ΕΛΛ. στην κυβέρνηση.

Μέσα σε όλα αυτά εντάσσεται και η κίνηση των μεταγραμμένων
Βοριδη-Μπουμπουκου στην ναυαγισμένη Ν.Δ που γνωρίζει ότι το 20% είναι όνειρο θερινής νυκτός να  έχουν αρχίσει στο παρασκήνιο συνομιλίες με στελέχη – πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ – προκειμένου να τα εντάξουν στο «σκουπιδιάρικο» γαλάζιο στρατόπεδο, και τον Πλευρη να δηλώνει μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου «Θα πάρω απόφαση συνείδησης» λέγοντας πως «Πατριωτικό καθήκον δεν είναι να διατηρούμε τις κομματικές μας ταυτότητες αλλά να γίνουμε ανάχωμα στο ενδεχόμενο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» .Αν δεν πεισθεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης να επανέλθει στη ΝΔ, ο ίδιος θα πράξει κατά συνείδηση.
 Ποια συνείδηση ρε..Θανασάκη; Πατριωτιλίκι και νουδουλα είναι αντίθετες έννοιες. Και εσένα και κάποιους άλλους, τo βουλευτιλίκι σας ενδιαφέρει, ας μην κρυβόμαστε
Ο Καρατζαφέρης πάντως δηλώνει ωρυόμενος σε όλους τους τόνους, πως «εμείς θα κατέβουμε στις εκλογές αυτόνομα. Έχουμε 200.000 ανθρώπους πίσω μας που μας ψήφισαν, οι οποίοι στάθηκαν όρθιοι στις απειλές, τον πόλεμο της λάσπης, στα παραμύθια, στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις».

Επίσης Απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Γιάννη Κουρτάκη, ο Καρατζαφέρης αναφέρει ότι ένας συνονόματος συνάδελφος του, δηλαδή κάποιος Γιάννης ανήκει.......στην κατηγορία των δημοσιογράφων που "τα πιάνουν" ενώ τονίζει ότι η Αστυνομία του παρέχει αστυνομικούς για να τον προστατεύουν καθώς φοβάται ότι θα έχει την τύχη του Σωκράτη Γκιόλια.

Το ποιος είναι ο….. Γιάννης; E τι κάνει νιαου – νιαου στ κεραμίδια; O ….ΠΑΠΑΤΖΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...