Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Πάλι κάνει το δεκανίκι του Βενιζέλου ο ξεφτιλισμένος Σαμαράς


Ο μέγας αρχηγός που ήθελε τρομάρα του και την ένωση της κεντροδεξιάς ,συνεχίζει να κάνει το δεκανίκι του Βενιζέλου και να σέρνεται όπως και στην περίπτωση του ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ Πίσω από ένα διαλυμένο ΠΑΣΟΚ.Η κατάντια της νέας δημοκρατίας δεν έχει τέλος. Ο τύπος έχει βαλθεί να διαλύσει τελείως την νουδούλα.
Το να γίνει κυβέρνηση αγνοώντας το δεύτερο και τρίτο κόμμα μόνο μία ελεεινή και τρισάθλια ελληνική πολιτική σκηνή μέσω των ξενοκίνητων και ξενόδουλων Μ.Μ.Ε μπορεί να το καταφέρει, τρομοκρατώντας τους πολίτες.
Ο άθλιος κρυφοπρασινορουφιάνος Φώτης Κουβέλης, αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, Ζήτησε η νέα κυβέρνηση να έχει "ισχυρή λαϊκή και κοινοβουλευτική στήριξη" λες και δεν έγιναν πρόσφατα εκλογές.
Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι πολίτες δεν τρώνε πλέον κουτόχορτο και θα τους περιποιηθούν καταλλήλως εάν θελήσουν να υλοποιήσουν τα προδοτικά σχέδια τους .   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο το άγχος σας παιδιά κατά της ΝΔ και μόνο. Ελάτε μη ντρέπεστε πέστε το ευθέως : Καμμένος και ξερό ψωμί. Αλήθεια τί έγινε άραγε με το περίφημο CDs ; Το εισπράξανε και πόσα δις πήρανε ; ΑΕΡΑ παληκάρια του Καμμένου.Και καλά να είναι πολυτέλεια η Παιδεία αλλά και στα εθνικά ανενημέρωτος; Είπε ότι οσονούπω συζητείται η είσοδος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ; Ούτε την ημερησία διάταξη δεν προλαβαίνει να διαβάσει; Τόση δουλειά έχει πέσει;

Ixnos είπε...

Μάλλον δεν διαβάζεις το ixnos και δικαιολόγησε για κοίτα εδώ

http://ixnos.blogspot.com/2012/05/blog-post_180.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...