Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

KAMMENE θα μηνύσεις τον ΠΑΠΟΥΛΙΑ για ..πλαστογραφία;


Ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρέσβης κ. Μπίτσιος δήλωσε πριν από λίγο στους δημοσιογράφους, ότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος “ενεχειρίασε” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το επίμαχο έγγραφο ζητώντας του να το μεταφέρει στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Στη συνέχεια το έγγραφο διαβιβάστηκε στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς είτε με φάξ είτε διά χειρός
Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Πάνος Καμμένος είχε πεί: «Αυτό το έγγραφο δεν είναι δικό μου δεν έχει κατατεθεί ποτέ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δεν έχει σφραγίδα, ούτε αριθμό πρωτοκόλλου και δεν το έδωσα εγώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».
Και επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας
Μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών η Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Στις 13.5.2012 στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος έδωσε στον κ. Παπούλια ένα κείμενο με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το οποίο περιείχε διάφορα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Με παράκληση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το κείμενο αυτό κοινοποιήθηκε στους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων».
Η Απάντηση του Πάνου Καμμένου  στο άδειασμα του προέδρου της δημοκρατίας ήρθε πριν από λίγο μέσα από το Facebook

Όσο και να χτυπάτε, ότι βρόμικο μέσον και να χρησιμοποιήσετε, όποιους και να προσλάβετε, δεν πρόκειται να μας γονατίσετε.

Ενόχλησε ο κρατικός έλεγχος της τράπεζας της Ελλάδος και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και ενεργοποιήσατε μέχρι τους παλιούς φίλους σας βολεμένους σε θέσεις κλειδιά έτοιμους για τις προβοκάτσιες.

Νομίζετε ότι θα φοβίσετε τους Έλληνες και θα μας βάλετε σε τεχνικές αντιπαραθέσεις του χθες.

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ

Αντίπαλοι μας είστε εσείς οι υπηρέτες των τραπεζών, οι δολοφόνοι των ονείρων των παιδιών μας.

Εσείς που εξαθλιώνοντας τις Ελληνικές οικογένειες τώρα θέλετε την γη μας την θάλασσα μας, τον Ήλιο μας.

Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ότι μέσον θέλετε.

Αλλά καταλάβετε το

ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

Αν θεωρήσουμε ότι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος έλεγε την αλήθεια όταν πριν λίγα λεπτά δήλωνε ότι "Δεν είναι δικό μου το έγγραφο που εμφανίζεται να έχουμε ενεχυριάσει στο πρόεδρο της Δημοκρατίας σε ότι αφορά την ύπαρξη όρων και προϋποθέσεων για να στηρίξουμε κυβέρνηση", τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια χονδροειδή πλαστογραφία, αλλά και ύπουλη επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μια πλαστογραφία...... που όμοιά της η χώρα έχει να ζήσει από τα τέλη της δεκαετίας του '70 όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε κάνει στην Βουλή χρήση ενός ανάλογου non paper για θέματα εξωτερικής πολιτικής απέναντι στον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Αλλά εδώ τα μεγέθη είναι τελείως διαφορετικά καθώς επιχειρείται η παγίδευση ενός αρχηγού κόμματος στον οποίο χρεώνουν θέσεις και μάλιστα έγγραφες θέσεις που υποτίθεται ότι έχουν δοθεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να τον αναγκάσουν να δεχθεί να στηρίξει κυβέρνηση, την οποία ο ίδιος δεν δέχεται να στηρίξει.

Εάν όμως δεν καταφύγει στην δικαιοσύνη έχουμε το δικαίωμα να πούμε ότι κατάφυγε σε υπόγειες και αντιδημοκρατικές τακτικές, αλλά αποκαλύφτηκε εγκαίρως ο βρώμικος ρόλος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...