Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πλακώνονται οι δυο….. πρωθυπουργοί


H σύσκεψη οδηγήθηκε σε ναυάγιο ενώ το κλίμα δυναμιτίστηκε όταν άρχισαν οι κόντρες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου και των Αντώνη Σαμαρά και Πάνου Καμμένου για το non paper.
O κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο για το ομόλογο που λήγει σήμερα, και ο κ. Βενιζέλος τού απάντησε: «Έχεις μέντορα τον Αλέκο Αλαβάνο που διαφωνεί μαζί σου».
Στη σύσκεψη υπήρξε πρόταση του Πάνου Καμμένου να στηριχθεί κυβέρνηση βάσει του σχεδίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με πρωθυπουργό τον ίδιο, αλλά η πρόταση αυτή δεν έγινε δεκτή.

Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε στις επτά προτάσεις τις οποίες όπως τόνισε το κόμμα του είχε καταθέσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια τονίζοντας ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησε σε μερικά σημεία ενώ σημείωσε ότι διέκρινε καλή πρόθεση από ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ. Όσον αφορά στη στάση του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι   «Ο κ. Σαμαράς απάντησε οτι θέλουν να γίνουν εκλογές γιατί θέλει να γίνει πρωθυπουργός». 

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία διέψευσε κατηγορηματικά τις δηλώσεις του προέδρου των  Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέροντας: «Είναι ψέμα. Δεν υπάρχει στα πρακτικά και θα γελάσει ο κάθε Καμμένος».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...