Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Αυτά δεν σου λένε τίποτα ρε …βιαστικέ …Τσιπρα;


Πήγαν να ψηφίσουν και δεν έβρισκαν το ψηφοδέλτιο της επιλογής τους... Συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα πήγε να ψηφίσει στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας, που βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως. Όταν της δόθηκαν τα ψηφοδέλτια, με έκπληξη διαπίστωσε ότι δεν βρίσκονταν μεταξύ τους αυτά του ΛΑΟΣ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη σε εκλογικό τμήμα της Σαλαμίνας, όπου πήγε να ψηφίσει η αδελφή της καταγγέλλουσας. Και στις δύο περιπτώσεις, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τους δόθηκαν νέα ψηφοδέλτια, αφού πρώτα αναγκάστηκαν οι ίδιες να βγουν έξω από τα εκλογικά κέντρα, αναζητώντας τα χαμένα! 

zougla.gr

Μέσα στο εκλογικό τμήμα κρατείται περισσότερο από μία ώρα μία εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ, η οποία φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια την ώρα της διαλογής τους. Πρόκειται για το 128ο εκλογικό τμήμα στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικων,
όπου, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε αυτές τις κινήσεις, τις κατήγγειλε στη δικαστική αντιπρόσωπο και αμέσως διατάχθηκε η κράτησή της.

Στο εκλογικό τμήμα βρέθηκαν στελέχη όλων των άλλων κομμάτων και όπως περιγράφουν η εκλογική αντιπρόσωπος «άλλαζε ψηφοδέλτια των άλλων κομμάτων με ψηφοδέλτια της ΝΔ που είχε στην τσέπη της», ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις τους η ίδια παραδέχτηκε τις συγκεκριμένες κινήσεις.

Στο εκλογικό κέντρο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, όπου συνεχίζεται η κράτησή της και αναμένουν εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...