Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ : Ο άρχοντας των… λουκέτων


Ο Στέφανος Μάνος   πρόεδρος τρομάρα του της Δράσης υπέβαλε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Επιτροπή της Δράσης την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος, αφού έφερε εις πέρας την αποστολή που είχε αναλάβει, δηλαδή την πριμοδότηση της  Ν.Δ και στην οποια θα επιστρέψει.  Στις εκλογές του Μαΐου, η Δράση έλαβε 1,8% και η Δημιουργία Ξανά του γερμανόφιλου  Τζημερου 2,15% και στις προχθεσινές εκλογές έλαβαν μαζί 1,59%!
Όμως δεν το βάζουν κάτω στο κόμμα του Στέφανου Μάνου! όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η Κ.Ε του κόμματος θα γίνουν εσωτερικές διεργασίες για την ανάδειξη νέου προέδρου που θα οδηγήσει την παράταξη σε...νίκες! Εμείς τους προτείνουμε τον Βαλιανατο.
Μην βάλουν μόνο τον άρχοντα των… λουκέτων Θοδωρή Σκυλακάκη που κατέχει από το βράδυ της Κυριακής ένα μοναδικό παγκόσμιο ρεκόρ.
Μετά τη ΝΔ συνεργάστηκε με δύο κόμματα, που με διαφορά 40 ημερών έβαλαν... λουκέτο. Ο λόγος φυσικά για την ΔΗΣΥ και την «Δημιουργία Ξανά». Μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και την αποτυχία του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη να μπει στη Βουλή, η «Ψηλή» προσχώρησε στη ΝΔ αναστέλλοντας τη λειτουργία του κόμματός της. Ο Σκυλακάκης διαφοροποιήθηκε ανοικτά και στις τελευταίες εκλογές στήριξε την κολεγιά Μάνου-Τζήμερου. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό για τους δύο νεοφιλελεύθερους με αποτέλεσμα το κόμμα τους να κλείσει άδοξα τον κύκλο του, ενώ θέλουν να τον αναστήσουν τα στελέχη του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γράφεις ανοησίες. Ο Σκυλακάκης δεν παρέμεινε αυστηρά αμέτοχος σ' αυτές τις εκλογές. Όσο για τη ΔΗΣΥ, την ευθύνη την είχαν ασφαλώς Ντόρα-Μάνος που αρνήθηκαν να συνεργαστούν παρά οποιοσδήποτε άλλος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...