Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Το όμορφο ταξίδι τελείωσε! Πάμε για άλλη Ιθάκη! Αρκεί νά ΄ναι μακρύς ο δρόμος! Ευχαριστούμε!


Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Από τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την πολιτική αλλά η φωτό δείχνει την Μέρκελ... ξενερωμένη από έναν Σαμαρά! Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να συνδεθεί με την πολιτική. Όσο και αν το προσπάθησαν τις τελευταίες μέρες οι γερμανικές εφημερίδες. Πάντως, αρκετός κόσμος στην Ελλάδα θα ήθελε να δει τα μούτρα της Άγκελα Μέρκελ ξινισμένα. Όχι ότι θα άλλαζε κάτι στις ζωές τους, αλλά έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης. Το τελικό αποτέλεσμα και η πρόκριση ήταν βαμμένα στα χρώματα των Γερμανών, όμως υπήρξε μία στιγμή όπου η καγκελάριος ξενέρωσε!

Υπεύθυνος για αυτό, ήταν ο Σαμαράς. Όχι ο Έλληνας πρωθυπουργός. Μην τρελαθούμε. Το 1-1 του Γιώργου Σαμαρά ήταν ικανό, έφτανε και περίσσευε για να απαθανατίσει την εικόνα του άρθρου, με την Μέρκελ να δυσανασχετεί εξαιτίας της ισοφάρισης.

Tελικα χάσαμε με 4-2 από την ..μεικτή κόσμου
αφού  ο Οζίλ έχει (τουρκική καταγωγή)  ο Κακάου (βραζιλιάνικη) ο  Ποντόλσκι (πολωνική) ο Κλόζε (πολωνική) ο Τροχόφσκι (πολωνική) ο Κεντίρα (τυνησιακή) ο Μπόατενγκ (γκανέζικη ο  Γκόμεζ (ισπανική) ο Τάσκι (τουρκική) ο  Αντγκο (νιγηριανή) ο Μάριν (βοσνιακή) και πάει λέγοντας,
 με ψηλά το κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...