Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Και μετά παραπονιούνται γιατί την λέμε Μπουρδέλο.


Μόνον 6 από τους 7 προβλεπόμενους, αντιπροέδρους εξέλεξε η Βουλή, καθώς ο Πολύβιος Ζησιμόπουλος, ο οποίος προτάθηκε από τη Χρυσή Αυγή δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες 75 ψήφους. Κατά συνέπεια η θέση του 7ου αντιπροέδρου θα μείνει κενή, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο αγαπημένος χορευτής όλων των τυχάρπαστων της Βουλής Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η μη απόδοση της θέσεως του Ζ' Αντιπροέδρου της Βουλής στον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής Πολύβιο Ζησιμόπουλο, αποτελεί ξεκάθαρη συνταγματική εκτροπή. Αυτή είναι η δημοκρατία τους και τόσο την σέβονται
Κατά τα λοιπά ενώθηκαν τελικά στην πράξη τα κόμματα του κατεστημένου, από την φιλελεύθερη κεντροδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά αφού από τη ΝΔ εκλέχθηκαν οι αντιπρόεδροι Α΄ Γιάννης Τραγάκης που έλαβε 235 θετικές ψήφους,48 λευκά και 2 άκυρα, Β΄ ο Θανάσης Νάκος με 235 θετικές ψήφους,48 λευκά και 2 άκυρα και Γ΄ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης με 235 θετικές ψήφους, 48 λευκά και 2 άκυρα.Ωστόσο, ενδιαφέρον προκαλεί ότι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής δεν έλαβε μόνον τις 18 ψήφους που αντιστοιχούν στους βουλευτές του κόμματός του, αλλά 41 ψήφους, γεγονός που δείχνε ότι στηρίχθηκε και από 23 βουλευτές άλλων κομμάτων.
Δ΄ αντιπρόεδρος εξελέγη από το ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Δραγασάκης με 227 θετικές ψήφους, 57 λευκά και 1 άκυρο, Ε΄αντιπρόεδρος εξελέγη από το ΠαΣοΚ  ο Λεωνίδας Γρηγοράκος με 228 θετικές ψήφους, 54 λευκά και 3 άκυρα και ΣΤ΄αντιπρόεδρος από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά με 225 θετικές ψήφους, 56 λευκά και 3 άκυρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...