Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Άμα δεν πλακωθούν στο ξύλο, δεν έχει ..ενδιαφέρον


Επί 2,5 ώρες οι δύο καραγκιόζηδες Μιχ. Χρυσοχοΐδης και Α.Λοβέρδος που θέλουν οπωσδήποτε υπουργιλίκι κυριολεκτικά βριζόντουσαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (!) με τον χοντροΒενιζέλο, ο οποίος επ'ουδενί δεν ήθελε να τους κάνει υπουργούς.
Ήταν τόσο έντονη η κόντρα (κάποιοι παριστάμενοι φοβήθηκαν μην πιαστούν στα χέρια) που καθυστέρησε να ξεκινήσει η συνάντηση των εκπροσώπων των τριών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) αφού ο Κ. Σκανδαλίδης σε ρόλο …Παυλόπουλου δεν μπορούσε να φύγει φοβούμενος κλωτσοπατινάδα στις Κασιδιάρη-Κανέλλη! 
Ο Ε.Βενιζέλος επέμενε με έντονο τρόπο ότι αν το ΠΑΣΟΚ εννοεί πραγματικά αυτό που λέει για τη στήριξη της κυβέρνησης με όλες τις δυνάμεις του τότε θα πρέπει να μετάσχουν σε αυτή έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη υπονοώντας ότι αυτοί έχουν φθαρεί από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Ο Α.Λοβέρδος του απάντησε στο ίδιο ύφος «και ποιός λέει ότι εσύ είσαι επιτυχημένος» και εκεί έγινε το "έλα να δεις" με τον Ε.Βενιζέλο να του ανταπαντά "Και ποιος είσαι εσύ που θα μιλήσεις έτσι στον πρόεδρο", με τους Α.Λοβέρδο και Μ.Χρυσοχοΐδη να σηκώνονται να φύγουν, μάλιστα λέχθηκε ότι ειπώθηκαν και μερικά "γαλλικά" .
Τα επτά στελέχη που συμμετείχαν στη σύσκεψη αποχώρησαν από την Ιπποκράτους, με τους Α.Λοβέρδο και Μ.Χρυσοχοΐδη να απειλούν "Θεούς και δαίμονες" (βασικά απειλούσαν με ανεξαρτητοποίηση).
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...