Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πόσο ποιο μαλάκες μπορούμε να γίνουμε :


Είναι δυνατόν ο κόσμος να καίγετε ,η Ελλάδα να είναι στην κυριολεξία αποδιοργανωμένη ,να μην υπάρχει κυβέρνηση, η αγορά να περνά δραματικές στιγμές ,οι ασθενείς να μην έχουν τα φάρμακα τους ,και το γαμημένο διαδίκτυο να ασχολείτε με το τι είπε  ο αθλιότερος όλων των εποχών. βρακοφυλακας της Μπουμπούκας.; Διαβάζουμε και χάνουμε πάσα ιδέα για την αποστολή του διαδικτύου ότι …Όλος ο κόσμος έχει ασχοληθεί με το πρόβλημα υγείας που προέκυψε στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο Άδωνις Γεωργιάδης, που κληθείς να σχολιάσει το πρόβλημα στο μάτι του Αντώνη Σαμαρά, στην εκπομπή του Σεραφείμ κοτρώτσου στον real.fm είπε το εξής:
"Συνέβη στην πιο ακατάλληλη στιγμή αυτό στον Αντώνη Σαμαρά" τονίζοντας πόσο τον έχει η χώρα ανάγκη, ενώ παρακάτω αποκάλυψε και παρασκήνιο!
"Γνωρίζω ότι από το σπίτι του εργάζεται σαν να ήταν στο Μαξίμου" είπε και είναι γνωστό οτι ο Άδωνις έχει καλά πληροφορημένες πηγές...
Στα αρχιδια μας ρε παλιομαλάκες τι είπε το αρχιλαμόγιο ο μπουμπούκας. Τα σοβαρά θέματα που αφορούν τον κοσμάκη, τα περνάτε στο ντούκου, και ασχολείστε με αυτούς που παίρνεται ….χαρτζιλίκι, και κάποια κωλόπαιδα που δεν σκέπτονται τίποτε άλλο από την καρέκλα της ψευτοεξουσίας .  .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...