Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Συνεχίζονται οι …τοποθετήσεις… αργόμισθων


Μια κοινωνική λειτουργό του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών επέλεξε για να στελεχώσει το Πολιτικό του Γραφείο στο Υπ. Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, δείχνοντας ότι το υπουργείο του έχει πολλά …έκθετα.
Από κοντά  η Υπ.Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη που τον υπερκέρασε σε σταυρούς, διόρισε στο Δ.Σ του ΕΟΤ την οδοντίατρο Σοφία Λουκέρη η οποία ήταν υποψήφια με τη Ν.Δ μέχρι και στις πρόσφατες εκλογές, και δεν σταμάτησε εκεί. Θέση στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ βρήκε και η δικηγόρο Ανδριανή (Νούλη) Παπανδριανού η οποία ήταν υποψήφια....Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό: «Αττική-Νέα Προοπτική» του Βασίλη Κικίλια. Στο Δ.Σ επίσης χώρεσε και ο ιατροδικαστής(!) Γρηγόρης Λέων ο οποίος ήταν υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη στον κεντρικό τομέα της Αθήνας. Η Όλγα μας, που είναι  Κόρη πολιτευτή που έχει καταδικαστεί ως πράκτορας/μεσάζων των μεγαλύτερων έμπορων ναρκωτικών του Ρεθύμνου, και σκανδαλιστικά ευνοημένη λόγω της γνωστής συγγένειας με το Βαρδινογιανέϊκο, κληρονόμησε την θέση του πατέρα της  αφού εδραίωσε τη θέση της στους μηχανισμούς με την σκανδαλιστική εύνοια που της έδειξαν και οι δύο ηγέτες της ΝΔ, ήρθε στην Αθήνα και με το μπόλικο χρήμα που διαθέτει η οικογένεια Βαρδινογιάννη σάρωσε. Τώρα αναθέτει τις τύχες του Ελληνικού Τουρισμού σε γαλάζιους πολιτευτές που δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο αλλά εντελώς τυχαία πολιτεύονται στην Αθήνα. ξαναθυμίζω ότι η κ.Κεφαλογιάννη βγήκε πρώτη σε σταυρούς στην Α' Αθηνών, κερδίζοντας μέχρι και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο...

Το σχόλιο αφορά και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις καθεστωτικών πλέον κληρονομικών δυναστικών γόνων από διάφορα άλλα κόμματα: από Μητσοτάκηδες, Βαρβιτσιώτηδες, μέχρι Παπανδρέηδες και Γεννηματούδες και φτάνοντας στις Κωνσταντινοπουλίνες και τις Κατριβάνισσες του ΣΥΡΙΖΑ(καθεστωτικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην έχει το φρούτο της οικογενειοκρατίας; αλίμονο!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...